Siemens SN23E900 TR Bulaşık Makinesi Yorumları

Siemens SN23E900 TR Bulaşık Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2017
    İçi küçük geldi bana

    Yıkamasını bilemeyeceğim güzel fakat içi küçük gibi geldi bana açıkcası pişman oldum keşke bıraz daha araştırsaydım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2017
    Çok beğendim

    Anneme aldım çok memnun kaldı evimde 2 üst modeli kullanıyorum ama bu model kesinlikle daha iyi yıkıyor. 3 programdan fazlasının gereksiz olduğunu kanıtlayan makine budur. Fazla para verip 6 programlı makinelerin daha iyi yıkayacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz ben bu hataya düştüm siz düşmeyin derim. Kötü yorumlarada aldanmayın tuz ve parlatıcısını doğru ayarladıktan sonra pırıl pırıl yıkıyor ek olarak tableti fırlatacağı kısmın önüne tabak çanak koyanlar dikkat etsinler. Üst model makinemi iade edip bu modeli almayı düşünüyorum. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2016
    siemens harika

    ürünü aldik kullandik.tek kelime ile mukemmel. cok temiz yikiyor.performansi cok cok super.herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2015
    Tereddutsuz Simens

    Aldigim her Siemens urununden cok memnun kaldim ve cok uzun yıllar problemsiz kullandim. Bu da oyle olacak eminim. Tesekkurler Siemens.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 24.01.2015

    Annemize doğum günü hediyesi için bulaşık makinesi almaya karar verdik kardeşimle birlikte. Kardeşimin eşi beyaz eşya mağazasında çalışmış biraz bilgili bu konularda. Oturduk araştırma yaptık fiyata göre en iyisi bu olduğunu söyledi görsel olarak bende çok beğendim. Eğer ihtiyacınız varsa alternatifler arasına koymanızı tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2014
    simensss.

    üründen memnun kaldım suan sıkıntı yok güzelde yıkıyor.simens kalitesi diyelim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2014
    Siemens farkı

    Zamanında teslimat, ürün klaitesi tartışılmaz, uzun yıllar boyu bir arada yaşayacağımızdan eminim! Teşekkürler hepsiburada...

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 10.10.2014
    Teslimat

    Teslimat gerçekleşeceği gün siemensi aradım kurulum için gün alayım diye müşteri temsilcisi kurulum kaydınız açılmış durumda dedi.1-2 saat içinde teslimat gerçekleşti hemen ardından kurulum için servisten bi arkadaş gelip kurulumu yaptı kısacası hizmet mükemmeldi.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 26.02.2014
    ilk izlenim

    İstanbul bilişimden ilk kez alışveriş yaptım. Tereddütlerimi bertaraf eden, bu hızlı, güvenilir ve sürprizli alışveriş için teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.09.2013
    Harika

    Ürün harika. Tuz ve parlatıcı kullanmamamıza rağmen gayet iyi yıkıyor. Daha önce başka bir markayı tuz ve parlatıcı ile kullanıp aynı sonucu elde edemiyorduk. Eski makinamıza göre tek farklılık yıkama işlemi bittiğinde makinanın kapağının iç kısmı ıslak kalıyor. Ama bulaşıklar kupkuru. Ayrıca sessizliği de kayda değer.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 30.07.2013
    bulaşık makinası

    yeni aldım geldikten sonra yorum yapacağım inşallah erken gelir..?

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 08.06.2013
    Siemens SN23E900TR Bulaşık Makinesi

    simens bulaşık makinesini kullanan arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine siparişimi istanbul bilişimden verdim kargo ile gelen vr kurulumunu yapmaya gelen servisten çok memnun kaldım.kullanmaya bailadığım bulaşık makinesinin yıkamasından çok memnun kaldım tabaklarımımda ve bardaklarda leke kalmadan yıkayan simens bulaşık makinesini almak isteyen herkeze tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2013
    güvenerek alabilirsiniz

    sesli çalışması ve bardakları çizmesiyle ilgili bir kaç yorum okumuştum, ancak söylenildiği gibi sesli değil. Kurulum için Siemensten gelen yetkili oturduğum bölgede suyun yumuşak olduğunu ve bu durumda tuz kullanmaya gerek olmadığını söyledi. Tuz kullanımı bardakları çizebiliyormuş.Yıkama performansı da oldukça iyi, ayrıca hızlı programı ve tek sepet yıkama özelliği de bu ürünü almak için yeterli bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2013
    kullanışlı bir ürün

    Ürünü alalı çok oldu ilk aldığımda camları ciziyordu. sonra servisi çağırdık bu sorun ortadan kalktı. Şu anda gayet memnunum. Tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens SN23E900 TR Bulaşık Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens SN23E900 TR Bulaşık Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat