Siemens SN26L282TR A+ 6 Program Bulaşık Makinesi Beyaz Yorumları

Siemens SN26L282TR A+ 6 Program Bulaşık Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2017
    çok sessiz

    makinayi siemens bayisinden aldım. ilk yıkamada sonuç süper. aşırı sessiz çalışıyor çalıştığını anlayabilmek zor. Siemens kalitesi ürünü tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.03.2017
    Siemens farkı

    Bu ürünü evlenmeden 2 ay önce almıştım. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. O kadar sessiz ki programın başladığını anlamam için zaman sayacı ilerlediğinde emin oluyorum çalıştığına... Program sayısı gayet yeterli. Sepetlerinin yukarı aşağı hareket etmesi, yatabilen bölmeler inanılmaz kolaylık sağlıyor. Üstteki geniş çatal kaşık ek sepeti çok kullanışlı, alttaki sepetlere tabak-tencere koyacak geniş alan kalıyor. İç-Dış malzeme çok kaliteli. Kurulum için servis inanılmaz hızlı geldi, gayet profesyonel bir ekibi var. Tereddütsüz tavsiyemdir.

  • NI1 aracılığıyla, 27.11.2016
    teşekkürler güvenilir mağaza

    mağazaya çok teşekkür ederim.güvenilir satıcı.yeğenime düğün için (temmuz 2017)aldığımız için açma şansımız olmadı.ama marka iyi bir markadır.

  • NI1 aracılığıyla, 20.09.2016
    Bir Kullanalım Bakalım

    Ürünü daha yeni yeni kullanacağım. Umarım memnun kalırım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.08.2016
    Kalite

    Çok güzel kacirilmazz teslimat son derece hızlı

  • Ereyon aracılığıyla, 21.02.2016
    başarılı alışveriş

    ürünü yeni aldım. ereyon dan ilk alışverişimdi. tereddüt yaşadım açıkçası ancak siparişi verdiğim gibi ertesi gün kargayo verildi ve ürün hızlı bir şekilde elime geçti. kargo şirketiyle yaşadığım sorun dışında bir sorun çıkmadı gönül rahatlığıyla alışverişinizi yapabilirsiniz ve bulaşık makinası şu an gayet sessiz bir şekilde çalışıyor. şimdiden alan herkese hayırlı olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2015
    Gayet güzel ve sessiz

    Ürünü aldıktan 2 gün içinde teslim aldım. Hızlı gönderi için hepsiburadaya çok tesekkurler. Ürün oldukça sessiz çalışıyor, ayrıca eko 50 programı gayet kullanışlı, raf sistemi de güzel ve işlevsel bir ürün. Tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens SN26L282TR A+ 6 Program Bulaşık Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens SN26L282TR A+ 6 Program Bulaşık Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat