Siemens SN26M282 TR Bulaşık Makinesi Yorumları

Siemens SN26M282 TR Bulaşık Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2013
    Mantıklı seçim

    Ürün 3 günde geldi. kargo 2. kata çıkartmakta sorun çıkarsada, şikayet ederim deyince çıkardılar. Ürün iki yan duvarında ezik vardı. Geri göndermek istemedim. Servis değişim yaptı. ürün Almanya üretimi yazıyor. İçi komple çelik. Yıkama programlarından memnun kaldık. program süreleri biraz uzun gibi.2,10-2,55 saat arası. Ekonomiyi düşünmezseniz, Variospeed hızlandırma sayesinde yarıya düşebiliyor süre. Kaşık çatal için üçüncü sepet var. iyi dizilmezse kir kalabiliyor. Alışınca güzel. Genel olarak memnun kaldık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2013
    HB MÜŞTERİ HİZMETLERİ İYİ DEĞİL

    ÜRÜN ÇOK İYİ FAKAT HB BİR KEZ DAHA DÜŞÜNMENİZDE FAYDA VAR BEN ÜRÜNÜ ALDIM FAKAT ÜRÜN ÇOK GEÇ GELDİ. YAKLAŞIK 4 GÜN SONRA ANCA KARGOYA VERİLDİ. VE 7 GÜN SONRA ELİMİZE ULAŞTI. . VE MÜŞTERİ HİZMETLERİ HİÇBİR ŞEKİLDE YARDIMCI OLMADI.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.09.2011
    kullanan varmı

    arkiler bu makinayı yeni spariş verdim kullanan veya makina hakkında bi bilgisi olan varsa lütfen yorumlayabilirmi kısaca şimdiden çok teşekkür ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens SN26M282 TR Bulaşık Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens SN26M282 TR Bulaşık Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat