Beko D4 3001 Bulaşık Makinesi Yorumları

Beko D4 3001 Bulaşık Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 17.04.2019

    Makinayi alali 6 Yil Oldu Ama Bardaklarim Cam Ürünlerim Hep Cizildi Detarjandan Sakin Demeyin cunkı kullandıgım detarjan piyasadaki en cok satilan bir marka ve kendi kendine calisma dügmesinin isigi yanip sönüyor Elimde Yikayip Koydugum Halde Güzel Yikamiyor Unutmadan Cizilmasini Tuza Baglarsaniz Aldiqimdan Beri Tuz Kullanmiyorum Hic Memmun Kalmadim Suan Baska Marka Makina Bakiyorum ıNSallah alacagım Bu Defa Iyi Olacak...

  • NI1 aracılığıyla, 23.09.2016
    Açınca bakacağız.

    Araştırarak aldık. Umarım memnun kalırız.

  • NI1 aracılığıyla, 22.09.2016
    sorun gorunmuyor

    henuz kurulali bir gun oldu.makine guzel bir makine.ilk defa revizyonlu urun kullanacagim.sorun olup olmadigini ileride gorecegiz.insallah sorun olmaz.fiyati bayagi uygun bir urun.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko D4 3001 Bulaşık Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko D4 3001 Bulaşık Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat