Beko D6001 EI Bulaşık Makinesi Yorumları

Beko D6001 EI Bulaşık Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2015
    mükemmel

    kargo 7 gün yazmasına rağmen, ürünü 1 gün önce sipariş ettim ertesi gün geldi. Bütün programları kullandım çok güzel sonuç aldım. özellikke asansör sistemi ve bulaşık sepetindeki bölme ayrıntıları oldukça kullanışlı. Bulaşık makinası almak isteyenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2015
    süpeer

    Ürünu gece 23.00 gibi siparis ettim obur gun 9 da aradilar bi sifre yollayip indirim kuponu uyguladi beko servisi ve kargoladiklarini soyledi ürun cok hizli bi sekilde öbür gün 14.00 civari da elime ulasiti sorunsuz bi sekilde beko seevisi gelip hemen baglantisini gerceklestirdi. Hizli kargo sorunsuz ürun ..su an kullaniyoruz ilk yikamayi yağli bulasiklarla 4. Program 58 dk 60 derece yaptik ve bulasiklar parliodu resmen sonuc olarak gayet hızlı kargo 7 gun yazmasina ragmen 36 saat sürmedi yani gelmesi sorunsuz ürun :-) alacak olanlar fazla dusunmeye gerek yok derim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko D6001 EI Bulaşık Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko D6001 EI Bulaşık Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat