Bosch SMS20D02TR A+ 2 Program Bulaşık Makinesi Beyaz Yorumları

Bosch SMS20D02TR A+ 2 Program Bulaşık Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 26.10.2018
    Muallak

    Ürünü 3 programlı diye sipariş ettim. 2 programlı geldi. Telefonda görüştüğüm beyefendi beni ikna edemedi ama genel olarak üründen memnunuz. faturamızı henüz alamadık. Bir 10 gün içinde alamaz isek mağaza için yorumlarımızı değiştirmek zorunda kalacağız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2018
    hiç düşünmeyin, basit ve mükemmel

    durulamadan yerleştirdiğim bulaşıkları yarım ölçü deterjanla pırıl pırıl yıkıyor. harika kurutuyor. 7 8 senedir kullanıyorum, sanırım bir alt modeli bendeki. hiç kafanızı karıştırmayın. çok programlı makinelere bence gerek yok. çnemli olan bu basitlikte size üst düzey performans vermesi ki bu makine tam da bu

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2017
    Mükemmel

    Ürünü 1 aydır kullanıyorum.. Önceki makinem birçok deterjan, parlatıcı ve tablet kullanmama rağmen bulaşıkları lekeli bardakları çizik çıkarıyordu.. Sonunda 2 programlı bu makineyi aldım iyi ki de almışım.. Deterjanın tam çözülmesini sağlayan bir teknolojiye sahip bu sayede bulaşıklar da leke ve çizik yok..Dizayn olarak mutfakta göz dolduruyor.. oldukça da sessiz. 50 C de yıkama 3 saat 70 C de yıkama 2:15 saat sürüyor..işi bitince de kendini tamamen kapatıyor..Parasının hakkını veriyor..

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2016
    en ideal makina

    4 senedir kullanıyoruz iki programlı zaten işi yıkamak olan bir makina için fazla programa gerekmyok

  • NI1 aracılığıyla, 23.03.2016

    Gayet güzel Tavsiye ederim alın

  • NI1 aracılığıyla, 17.01.2016

    HENÜZ KULLANMADIM MARKAYA GÜVENİYORUM BAKALIM :)

  • NI1 aracılığıyla, 09.01.2016
    Ürün güzel- Kargo rezil

    Fiyatına göre yeterli.

  • NI1 aracılığıyla, 24.12.2015
    beklenildiği gibi

    ürün düşündüğüm gibi 2 programlı arıyorduk. servis geldi makineyi kurdu nasıl kullanılacağını anlattı hiç bir sıkıntı çıkmadı makine sessiz çalışıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 18.12.2015
    bilinen ürün sorunsuz alışveriş

    Ürün bildiğiniz bosh. Sııntı yok

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 27.05.2015
    Aynı üründen 2. sini alıyorum memnunuz

    Daha önce anneme aldığım ürünün şimdi teyzeme alıyorum fiyat ve güze yıkaması bakımından memnunuz uzun yıkama zamanı problem edilecek bir şey deyil

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.04.2015

    bence alınabilecek bir makina. eşimde çok çok beğendi. zaten bosh beyaz eşyalar içinde tercihlerim arasında her zaman il sıradadır. bu makinayı tavsiye ederim. markası bosch ama hiç bir zaman boş değil. ona göre.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.03.2015

    Dayanıklı ve son derece şık bir tasarıma sahip. aynı zamanda sessiz çalışma performansı ve geniş bir çamaşır hacmine sahip olması da kullanım konusunda kişiyi daha tatmin ediyor. fiyat olarak da son derece uygun.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 22.11.2014

    Bozulan bulaşık makinemin yerine aldığım Bosch SMS20D02TR marka bulaşık makinemden son derece memnunum. YorumBudur sayesinde bütçemizi sarsmadan çok uygun fiyata aldık. Şimdi kullanıyorum ve çok memnunum. Evleneceklere eşyasını yenileyenlere tavsiye ederim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 04.09.2014

    Bosch SMS20D02TR bulaşık makinesini yakında evlenecek olan oğlumuzun evi için satın aldık. *****.yorumbudur***** sayesinde oldukça uygun fiyata bulduğumuz bu ürünü müstakbel gelinimiz de bir hayli beğendi. Hem gençlerin gönlünü yaptık hem de bütçemizi sarsmadık.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 02.09.2014
    Güzel ve sessiz yıkıyor çok memnunuz

    Ürün gayet hızlı elime ulaştı, istanbulbilişimden ilk alış verişim ve çok memnun kaldım ,50 eco modda yıkamanın tamamen bitmesi 3 saati buluyor kurutmada dahil ,önce bunu biraz uzun bulmuştuk ama tertemiz ve parlak bulaşıkları görünce bunu dert etmedik daha çabuk yıkaması için çok programlı almak gerek ve çabuk yıkadığı için sert kirler çıkmayabilir Makineyi kesinlikle öneririm

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 16.01.2014
    memnuniyet

    ürün çok sessiz çalışıyor gerçekten memnun kaldık.önceki makinamızın sesi salonda otururken rahatsız ediyordu.bulaşıklarda çok iyi yıkanmıştı.alınacak bir ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch SMS20D02TR A+ 2 Program Bulaşık Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch SMS20D02TR A+ 2 Program Bulaşık Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat