Electrolux ESF8530ROW Bulaşık Makinesi Yorumları

Electrolux ESF8530ROW Bulaşık Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 17.11.2017
    Gayet Güzel

    Ürünü annemlere aldım gayet kolay bir kullanımı var ve sessiz çalışıyor resmen çok memnunlar gayet güzel bir ürün verdiğiniz paranın karşılığını alıyosunuz hızlı kargo için teşekkürler Mediamarkt

  • NI1 aracılığıyla, 31.10.2017

    Makine bulaşıkları oldukça iyi ve sessiz yıkıyor. Özellikleri de gayet iyi. Yazabileceğim tek eksi yönü kapağındaki plastik kısımların kalitesi daha iyi olabilirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.06.2016
    Fiyatı ve kalitesi iyi, sesi çok az.

    Daha önce hiç Electrolux ürünleri kullanmamıştık, şüpheli yaklaştım ancak korktuğum başıma gelmedi. Malzeme kalitesi oldukça iyi, yıkama performansı hem çok iyi hemde çok sessiz. Şimdilik memnunum, ilerde arıza çıkarmazsa diğer beyaz eşyaları da Electroluxe çevirebilirim.

  • NI1 aracılığıyla, 05.05.2016
    TEMİZ VE HIZLI

    Ürünü alalı 2 hafta oldu. Önceki makinamız Bosch markaydı ve iyi yıkamıyordu; temiz koyuyorduk, kirli çıkıyordu. Bu oldukça temiz yıkıyor ve çok daha kısa sürüyor.

  • NI1 aracılığıyla, 03.02.2016
    Güzel makine

    Dün akşam ilk defa kullandım..Eski makinelere kıyasla Ses seviyesi gerçekten düşük.. Finish in tuzu parlatıcısı ve deterjanı ile dün akşam ilk yıkamayı yaptık.. Programı yarı zamanına indirmeme rağmen yağlı et bulaşıklarında çok temiz çıkardım bulaşıkları.. Ürünü tavsiye üzerine almıştım.. Memnun kaldım..

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2015
    Mükemmel

    Electrolux kalitesi tartışılmaz.3 çekmeceli olmasına rağmen iç tambur XXL gayet yeterli büyüklükte. Yıkama performansından biz çok memnun kaldık. Kurutma performansı da gayet iyi.Fiyatını hak eden bir bulaşık makinesi. Mükemmel...

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2015
    Uygun fiyat

    Urun zamaninda teslim edildi kurulum yapildi guzel bir makine tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux ESF8530ROW Bulaşık Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux ESF8530ROW Bulaşık Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat