Ariston  LFF 8M121 TK Bulaşık Makinesi Yorumları

Ariston LFF 8M121 TK Bulaşık Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 26.06.2020

    Ben bir yil oldu kullanali iki kez bozuldu simdi serviste ancak ariston türkiye pazarından çekilmiş vestel tamir işleri i devralmış sekiz gün oldu parçası icin sıkıntı yaşıyorlarmış ben memnun değilim hiç daha önce beko kullandım 10 yıl çok guzel yıkıyordu ariston tavsiye etmem almayin

  • NI1 aracılığıyla, 07.10.2016
    daha ne olsun kaliteli ürün

    ürününün kalitesi anlatıldığı gibi tavsiye ediyoruz...

  • NI1 aracılığıyla, 07.10.2016
    Mükemmel bir alışveriş

    Bu bulaşık makinesi çok sessiz çalışıyor ve her türlü program da mevcuttur. Ariston Hotpoint servisçileri hemen gelip taktılar ve daima teşekkür ederiz. Çamaşır makinesi ve buzdolabımız da Ariston Hotpoint. Hepsinden çok memnunuz. Umarız daha çok Ariston Hotpoint makineleri alacağız.

  • NI1 aracılığıyla, 30.08.2016
    ürün gecikmesi

    ürün daha kargoda nerde ise 15 gün oldu .??? buna rağmen otomatik onay yapılmış bekliyoruz bakalım

  • NI1 aracılığıyla, 11.08.2016
    Fiyatının hakkını veriyor

    Fiyatının hakkını veriyor. Biraz geç geldi ancak benim acelem yoktu.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.04.2015

    bu ürünü görünce bulaşık makinemin yeni olmasına rağmen bulaşık makinesi alasım geldi. 8 programlı olmasının yanı sıra siyah rengi ile estetik açıdan da mükemmel görünüyor. hem fiyatı da bu görüntüye göre çok değil bence.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.03.2015

    Bu marka bulaşık makinesini mağazada ilgimi çekerek aldım. evde kullanmaya başladıktan sonraki teferruatlarını öğrendikten sonra 8 programda neymiş anlayışından bir anda kurtuldum. çünkü bu özellikleri sayesinde hem enerji tasarrufu sağlarken hem de farklı yapıdaki yemek kaplarının daha uzun ömürlü kalmasını sağlamaktadır.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.01.2015

    Ben A+ enerji sınıfını aldım. Ancak çok fazla bir tasarruf sağlayamıyorum. A+++ enerji olanını almanız daha iyi olur. Çok az bulaşık yıkaması sağladığından 2 turda yıkamak zorunda kalıyorum. Daha çok bulaşık kapasiteli bir makine tercih etmelisiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ariston LFF 8M121 TK Bulaşık Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ariston LFF 8M121 TK Bulaşık Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat