Samsung DW60H3010FW/TR Bulaşık Makinesi Yorumları

Samsung DW60H3010FW/TR Bulaşık Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(63 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.10.2020

    iki ışık ayni yanıyo sönüyor

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 09.07.2020

    Ürün o kadar sıkıntılı ki hangisini sayayım çok uzun saatte yıkıyor.. Güzel yikamiyor üç dört defa actigim oluyor fakat aynı.. Gürültülü... Bardaklarımi o kadar bozduki kendine gelmio lar artık...

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 17.06.2020

    Kaliteli diye aldık hiç memnun değiliz.Tableti almıyor alsa da eritmiyor sıvı deterjan koyduk köpük bıraktı tekrar tekrar yıkadık yine de köpük kaldı. Servis cagirdim 10 gün olsu hâlâ haber yok.Aramiyorlar bile kesinlikle tavsiye etmem.Alirsabiz bizim gibi çok üzülürsünüz paranız israf olur.Bilginiz olsun.

  • Media Markt aracılığıyla, 16.03.2017
    Hızlı Teslim Hızlı Kurulum

    Avantajlar : Çelik İç Taban,Hızlı Yıkama özelliği,Hızlı Servis,Güvenilir Marka
    Dezavantajlar : YOK
    Ürünü ucuz olduğu için yazlığımıza aldık. Keşke evdekini yazlığa götürüp bunu eve alsaydık. Bu kadar beklemiyordum. Fiyatına göre çok iyi 3 program olması dezavantaj değil zaten kullandığımız 1 program var. Taban kısmı diğer markalar gibi plastik değil Çelik iç tabanı var koku yapmıyor. Güzel ürünmüş gerçekten.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2017
    Olmamış

    Yazlık için aldık. Yıl içinde çok kullanılmıyor ama kısaca uzak durun derim. Çok gürültülü ve yıkaması uzun sürüyor. Ayrıca tab düğmesine basılmaz ise tableti kullanmıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 23.12.2016
    teşekkürler

    en uygun fiyat, kuponla birlikte çok ucuza geldi. kargo hızlı. iki günde geldi. henüz açmadık, birkaç ay sonra açacağız. İnşallah sorun çıkmaz

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2016
    Beş Yıldız

    Yorumlara bakarak aldık ürünü ve tekrar yorumlar için teşekkür ederiz, ürün umduğumuzdan daha iyi çıktı doğru kullanıldığın da hiç sorun olmuyor. Teşekkür ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2016
    tavsiye ederim

    makineyi yeni aldim bulasiklari bazen akitmadan koyuyorum 1 saatlik programa tertemiz çikiyo. kurutmasina gelince yikama bittikten sonra 5 dk kapagi acik tutucaksiniz.ici genis ve koku olmuyo bnce samsung iyi marka alinir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2016
    Bir Yıldız

    makine güzel yıkamıyor hep leke bırakıyor çoğu zaman tablet erimiyor tekrar yıkamak zorunda kalıyorsun. ayrıca yıkama süresi çok uzun hiç bir kullanışlı tarafı yok verdiğiniz paraya yazık kesinlikle tavsiye etmiyorum

  • NI1 aracılığıyla, 03.12.2016
    çok iyi

    ürünü tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2016
    Pişmanlık

    Yorumlara bakarak aldım. Ama çok pişman oldum çok gürültülü ve uzun yıkıyor. Ayrıca hiç bir şekilde kurutma yapmıyor ıslak ve lekeli bırakıyor

  • NI1 aracılığıyla, 27.10.2016
    Hızlı ve Güvenilir Satıcı

    Ürün resimdeki ile aynı geldi teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 11.10.2016

    evet tşk......................

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.09.2016
    çok gürültülü

    makine çok şık ama suyun makinenin duvarlarına çarpma seslerini fazlasıyla duyabiliyorsunuz, çok çok gürültülü ve servisi de bu konuda bir şey yapmıyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 27.07.2016
    Fiyat Performans

    Avantajlar : Kısa Programda Kurutma,Fiyat Uygunluğu,İç Tabanı Paslanmaz Çelik,Polinox kullanılmaması,Üstün Servis Hizmeti
    Dezavantajlar : Neredeyse Yok.
    Ürünü hem ucuz hemde samsung diye tercih ettik,3 programlı olması avantaj gerçi 10 programda olsa kullanılan en fazla 2 program oluyor. En büyük avantajı kısa programda kurutma özelliği mevcut. Hiç bir markanın kısa programında kurutmuyor. Bu yüzden tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2016
    mukemmel

    Ürünü yeni aldım ama çok güzel tablet dugmesine basmazSaniz tableti tabi almaz ??

  • NI1 aracılığıyla, 20.05.2016
    tşk

    ürün beklediğimden daha iyi çıktı.teşekkürler.

  • Media Markt aracılığıyla, 02.05.2016
    memnun kaldıkk

    Anneme almistik bu makineden ozellikle fiyati cok uygun gelmisti o yuzden almistik kullandiktan sonra da performansindan oldukca memnun kaldik tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2016
    Çok güzel

    bence küçük aile ve bekarlar için ideal

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2016
    ALINIR

    Ürün teslimatı gecikince HB yı aradım. Aynı gün içinde ürün geldi. Yıllardır alışverişimiz olan şirket Hepsiburada yine güvenilir ve çözüm odaklı olduğunu ispatlıyor. Onun dışında samsung bulaşık makinası metal kısımları oldukça kaliteli, plastik parçalar orta kalite ,hemcinslerinden yaklaşık 5-6 kg kadar ağır. Çok iyi bir ambalaj ile geliyor, hasarlı gelir yolda hırpalanır diye endişelenmeyin. Bir de multitab tuşuna dikkat, powerball ile bu tuşa basmak gerekiyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung DW60H3010FW/TR Bulaşık Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung DW60H3010FW/TR Bulaşık Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat