Altus AL422 Bulaşık Makinesi Yorumları

Altus AL422 Bulaşık Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(27 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2016
    Süper

    Kalabalık olmayan ailelere için gayet kullanışlı bir ürün ben çok memnun kaldım yaklaşık bir yıldır kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2016
    tavsiye ederim

    Fiyatına göre çok kaliteli bir makine. Doğuda memurum.4-5 yıl idare etsin diye ucuz bir ürün aldım. benim gibi düşünenlere tevsiye ederim.En düşük programda bile çok temiz yıkıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2016
    Tercihiniz bu olmalı

    Kesinlikle tavsiye ediyorum. Fiyatına göre çok iyi makina. Çok güzel yıkama yapıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2016
    tavsiye ederim

    2 programlı bekar evinde kullanıyorum, gayet yeterli, yıkaması kurutması çok güzel fiyatına göre çok iyi bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2016
    Teşekkürler,

    Uygun Fiyat, Lakin teslim eden firmanın daha özen göstermesi gerekiyor, Malzeme hazırken teslim alınmasını çok bekledik

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.09.2016
    fiyat/performans gayet iyi

    hediye olarak aldık kullanan gayet memnum olduğunu söylüyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2016
    Fiyatına göre iyi sadece en kısa program dahi 1 saat

    İç aksamı alt tabanı plastik,bulaşık yerleşimi için bölmeleri kullanışlı ve yeterli,güzel pırıl pırıl yıkıyor.Tek sıkıntısı diğer bulaşık makineleri gibi kısa program beklentiniz olmasın çünkü en kısa programı ekonomik olan en az 1 saat sürüyor kurutmayla 1,5saat sürüyor.Kısa program gibi bi ihtiyacınız yoksa memnun kalacağınız bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2016
    Mutfağıma yakıştı ??

    1 günde ürün teslim edildi, aynı gün servis geldi montajı yapıldı. Bu fiyata harika bir ürün sessiz çalışıyor, temiz yıkıyor, iç dizayn geniş, görünüşü güzel fiyatı da çok uygun herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim ??

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2016
    Sessiz

    Makine fiyatina göre cok uygun. Çok sessiz calisiyor. İlk defa internetten beyaz eşya aldım. Keşke evlenirken beyaz eşyalarımı internetten alsaydım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.04.2016
    fiyatına göre performansı iyi

    Anneme hediye aldım. Fiyatı ve performansı gayet iyi Perşembe sipariş verdim. P.tesi didime ulaştı. Hızlı gonderim için hepsiburada ya da teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2016
    gayet iyi

    çalıştığım anaokuluna aldım. gayet de memnunuz tertemiz yıkıyor.içimize sinerek kullanıyoruz tüm bardak,çatal,tabakları.hele horoz lojistik in bu kadar hızlı olmasına hayret ettik.bitlis gibi yere 3-4 günde teslim ettiler.hepsi buradaya da,kargo firmasına da teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2015
    gayet uygun

    Bu fiyata alınabilecek en iyi makine. Beklentiniz çok yüksek olmasın fiyat performans açısından güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2015
    Super urun

    Cok basarili bi urun:)tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2015
    Altus AL 422 T A

    Arçelik markasının bir ürünü olan bu bulaşık makinasından memnun kaldığımı söyleyebilirim. Sorunsuz olarak teslim edildi ve Arçelik tarafından kısa sürede kurulumu yapıldı. Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2015
    Düşünmeden alın

    Öncelikle horoz lojistiğe çok teşekkür ediyorum evin içine kadar getirdiler makinamı. Paketi açtığımda en ufak bir sorunla bile karşılaşmadım. Çok güvenli paketlenmişti. Kesinlikle çok programli makinalara büyük paralar harcamayın. Her ailenin işini görecek bir makina. Teşekkürler hepsiburada.:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2015
    Başarılı

    Ürün bir gün içerisinde Edirneye ulaştı, kurulum da aynı gün içerisinde tamamlanıp hazır hale getirildi. Ürün gayet başarılı, tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2015
    Teşekkürler

    Ürün çok kısa sürede horoz lojistik tarafından sorunsuz bir şekilde geldi hemde evime kadar taşıdılar. Üründe fiyat performans kıyaslamasına göre gayet iyi...

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2015
    Bu fiyata alınır

    aynı üründen 3. yü aldım. 2 yıldır sorunsuz kullanıyordum. annem ve kayınvalideme de aldım herkes çok memnun. Teşekkürler Hepsi burada..

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2015
    Fiyatına göre çok iyi

    Eski oturduğum evde de 3 sene bu makinayı kullandım, yeni evime de aynısından aldım. Ekonomik ve güzel yıkıyor, sepetleri yerleşim açısından çok kullanışlı. Tek eksi yanı program bitince tam olarak kurutmuyor, kapağını aralayıp bir süre bekletiyorum, zaten sıcak olduğu için bulaşıkları yerleştirmeden önce fazla su buharlaşmış oluyor. Memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.09.2015
    çok iyi

    program sayısına kafayı takmayın, 70 derecede çok iyi yıkıyor A+ enerji tüketimi size bu makinenin parasını birkaç yılda geri ödeyecektir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Altus AL422 Bulaşık Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Altus AL422 Bulaşık Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat