Regal Dish M211 Bulaşık Makinesi Yorumları

Regal Dish M211 Bulaşık Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(33 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2013
    memnunuz

    arkadaşlar bu ürünü bizde aldık ve gayet memnunuz üründen hiç öyle yüksek programlı filan almanıza gerek yok iki program yetiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2013
    gayet iyi

    yaklaşık bir aydır kullanıyoruz bu siteden aldık her şey gayet yi tek sorun yıkama programı cok uzun 2 satten fazla sürüyor ama bu fyata gayet iyi tavsiye ederim memnun kalacaksınız gayet iyi anlıyacagınız

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2012
    Hoş bir alışveriş oldu.

    Doğrusu hem ekonomık ve çok seri çözümde isabetlide alışveriş ufak şeylerden mutlu olan tiplerdeniz 2 günde makine geldi kuruldu tamircidende seri idi sevdim bu işi teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2012
    güzel

    üründe herhangi bir sorun ya da başka bir durum yaşamadık. fiyatına göre emsallerine göre kaliteli bir ürün. umarımda sorun çıkarmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2012
    gayet başarılı

    ofis için almıştık. fiyatına göre performansı çok iyi. tek program bile işimizi göreceğinden gayet başarılı bulduk. bardak dibindeki kurumuş çayı çıkarıyor. daha ne olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.04.2012
    uygun

    Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Henüz bir sorunla karşılaşmadım. Fiyatı oldukça uygun. Bulaşık makinası için bence daha fazla ödemeye bence gerek yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2011
    öğrenci ve okuyan arkadaşlar için ideal bir makina

    ben bu uygun fiyattaki makinayı aldım ve bundan dolayıda mutluyum. her zaman öğrenci arkadaşların bulaşık yıkayacak zamanı olmuyor onun için ideal bir alet.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.09.2011
    fıyat olarak çok uygun

    fiyat olarak çok uygun oldugunu dusunuyorum..ve en kısa zamanda hemen sipariş vereceğim.ayrıca çok kullanışlı olduugnu dusunuyorum ve benım tv de regal marka çok güzel ve menmunum saygıları dilerim

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2011
    Gürültülü ve zaman zaman bazı çanakları tam temizlemiyor

    Ürünü gayet hesaplı bir fiyata ve hepsiburada.com hızlılığı ve kaliteli alışveriş (satıcı) adabını hissederek aldım. Öyle güzel ambalaj yapmışlar ki bravo tepeden atsan yine ürüne bişi olmucak tarzda :) Teşekkürler hepsiburada alışverişten keyf aldırıyosun ve en önemlisi de sattığın ürünün ardında duruyosun bu çok güzel ve bunun rahatlığıyla alışverişlerimi zevkle yapıyorum....

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2011
    sorun makine degil hepsi burada firması

    bu gun 13 gun oldu urun gelmedi 7 temmuzda kargoya verildi diye mail attılar ama hala kargoya ver emişler. biz enayıyız ya bizi kandırdıklarını annediyorlar. artık en bu firmadan alış veriş yapmam bugun puan vardı onu aldım pkadar. hadi yolunuz acık olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2011
    Fiyatına Göre Normal bir ürün

    2 programlı bir ürün diğer bulaşık makinalarından çok fazla bi farkı yok çok büyük şeyler beklemeyin ama işini iyi yapıyor fiyatına göre almayı düşünenler bence çok düşünmesinler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2011
    Gürültülü

    Güzel bir ürün fakat biraz gürültülü. Bulaşıkları güzel yıkıyor. Gürültüsü dışında bir sorun yok şimdilik. Servisten gelip kurdular ilgilendiler. Teşekkürler Hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2011
    iyi bir ürün.

    Bulaşık makinesi almayı düşünüyorsanız önerebileceğim bir ürünlerden bir tanesi sayılır. Bu fiyata kaçmaz derim çünkü bulaşık makinesinin o kadar ayırt edici özelliği yok onun için iki katı fiyatına alacağınıza bu fiyata alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2011
    yorumlar beni yanlış yönlendirdi.

    Bulaşık makinasını alırken kısa programının olması,ekenomik olması ve sezsiz olması nedeni ile tercih etmiştim.Fakat musluk açıkmiş gibi su sesi geliyor ve kısa program 2,5 saat sürüyor.Bunları bilmek isterdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2011
    Bu fiyata kaçmaz

    Çok programlı olsada en fazla iki program kullanılıyor. O halde fazla para vermeye gerek yok. Kalite ve fiyatta çok güzel. Hepsiburada garantisiyle.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2010
    Makul, ürün de fiyat da makul...

    Ürünü HBden aldım, çok kısa zamanda elime geçti... Biraz sağına soluna dokunursanız fiyatının neden ucuz olduğunu kendisi anlatıyor size... İlk tespitlerim; fazla gürültülü çalışıyor, üst çekmecenin dizaynı 12 den fazla bardak için uygun değil, programlar (iki tane var zaten) çok uzun sürüyor... Yine de değerlendirme yaparken kaç para ödediğinizi de göz önüne almanız lazım... Benim eksiklik dediklerimi mükemmel yapan makineler var tabi, ama onlara 4x para ödemek zorundasınız... "Mutfağımın kapısı var kapatırım, 12 bardak yıkasın bana yeter, gece yatarken basarım düğmeye isterse sabaha kadar yıkasın" diyebiliyorsanız, daha iyilerine verecek fazla paranız varsa da bunu alın derim... Bir fark kalmıyor çünkü aralarında...

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2010
    bu fiyata kaçmaz

    uzun süredir bu siteden alışveriş yaparım verdiğim en iyi karar bu makine olmuş gerçekten performansı mükemmel ucuz ama iyi bir makine almak isteyenler gözü kapalı alabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.09.2010
    çok iyi

    yıllardır bu siteden alışveriş yapıyorum. ve memnuniyetim her alışverişimde daha da artıyor. Makine gayet güzel, her işe yarar. fazla programı yok diye dert etmeyin.kullanılmıyo zaten. hepsiburada da çalışan tüm ekibe teşekkür ederim. en ufak sıkıntıyı bile en kısa sürede hallettiler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.09.2010
    BU FİYATA KAÇIRILMAYACAK BİR ÜRÜN

    Şu anda aldığımdan daha da indirimli fiyata,kesinlikle tavsiye edebilirim çok memnun kaldım.Ayrıca ürün A sınıfıdır.Sadece malzemesi biraz ince geldi onun dışında diğerlerinden hiç bir eksiği yok..

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.09.2010
    tavsiye ederim

    bulaşık makinesini alalı 9 aydan beri kullanıyorum gayet çok güzel bulaşıkları yıkıyor makineyi aldıgımdan beri sudan tasarruf yaptım 9 aydan beri su faturasını 10tlden yukarı ödemedim eskiden 2 kat daha fazla su faturası geliyırdu tavsiye ediyorum zaten vestelin yan sanayisinde üretilen bir marka ayrıca servistede sorun yaşamadık

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Regal Dish M211 Bulaşık Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Regal Dish M211 Bulaşık Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat