Grundig GDF 6501 I Bulaşık Makinesi Yorumları

Grundig GDF 6501 I Bulaşık Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2019
    Mükemmel

    Harika bir model. Kaliteli ve kullanışlı. Tavsiye ederim 👍

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.08.2019
    kötü bir ürün

    ürün tam bir pişmanlık. kurutma yapmıyor. temiz yıkamıyor. gelen servis her seferinde birşey söyleyip gidiyor. onlarında yapacağı bir şey yok ürün kötü çok kötü

  • NI1 aracılığıyla, 05.07.2019
    Ürün ve Mağaza İyi

    Ürün görünümü güzel ve yıkaması iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2018
    hayal kırıklığı

    Lütfen alacaklar Grundig eski kalitesine aldanıp almasın.Bende büyük pişmanlık oldu.Kalitesine göre fiyatı çok yüksek.Kargo süresi çok uzun.Servis çok ilgisiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2018
    DİKKATTTT...

    ürünü 2017 nin sonunda aldım ve gecen hafta kurdukmak için servis çağırdım ürün kapağı hasarlı çıktı kargo açmaya izin vermiyor servis kargoda olmuş baksaydınız diyor açsam cihaz garanti dışı kalacak nasıl bakayım diyorum ses çıkarmıyo sonuç olarak hasarlı bir bulaşık makinası sahibi oldum teşekkür ediyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2018
    Beş Yıldız

    Grundig markasıyla birini kayınvalideme, birini yeni kurduğumuz yuvamıza aldım..Yıllarca Beko kullanan biri olarak. Bu markadan da çok memnun kaldık. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2018
    BENCE 5 YILDIZZZ , Alın Derim

    Bulaşık makinasını almadan önce çok araştırdık . Baya ikilemde kaldık , fakat beklentilerimizin üstünde bir makina çıktı . Servis kurmaya gelsiğindede makşnanın çok iyi olduğunu söyledi. Makinadan önce dünyaca ünlü başka markayı kullanıyorduk . Fakat o makinadan daha sessiz çalışıyor ve gerçekten pırıl pırıl yıkıyor . Hiç düşünmeden alın bence .... Güle Güle Kullanın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2017
    PARMAK İZİ BIRAKIYOR SESLİ ÇALIŞIYOR

    MECBUR EKONIMİK DURUMUN BUNA YETİYORSA VESTELEDE BAK DERİM SESSİZ FALAN DEĞİL ÖLE SU ALMASI SIRASINDA 15 SENELİK MAKİNEDEN BİLE DAHA FAZLA SES YAPIYOR İZ BIRAKMAYAN DEĞİL PARMAK İZİNİ MERAK EDENLER İÇİN TASARLANMIŞ RESMEN..

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.08.2017
    sessiz-ekonomik-kaliteli

    Artıları: + oldukça sessiz olması + birçok makinada bulunmayan 60dk 70derece (çoğunda 60dk olsa bile derece maks 60) programına sahip + a++ olması + benim için önemli olan dijital göstergesi ile kaç dk kaldığını göstermesi + arçelik servisi ve garantisi, ek garanti yapılabilmesi + gerçek parmak izi bırakmayan inoks + alt bölmede yatabilen tabaklık, kayan çattallık, tepsi yıkama desteği + üst bölmenin doluyken yükseklik ayarı yapılabilmesi + kurutma sırasında fanla nemli havayı dışarı atması + program bittikten belli süre sonra komple cihazı kapatması + makina temizleme programı olması + zaman erteleme olması Eksileri: - iç aydınlatması olabilirdi - son seçilen programı hatırla özelliği olabilirdi

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2017
    Beş Yıldız

    Urunun kargo aşaması cok iyi servise diyecek bisey yok zaten arcelik servisi ilgileniyor makineni kurutma performansi ve yikamasi cok iyi gayet sessiz bir makine inverter motor olmasida ayri bi guzelligi tavsiye ederim Teşekkürler hb ????

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2017
    Fiyat Performans

    A++ olması bir avantaj. Ürünü henüz çok fazla kullanmadım. İndirimdeyken aldım. Benzer özellikli ürünlerden uygun bir fiyatı var. Görüntüsü şık. İnox olması bir avantaj. Oldukça sessiz çalışıyor. Yıkamalarda ve kurutmada herhangi bir sorun görmedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2016
    Fiyatına göre özellikleri tatmin edici.

    Ürün öncelikle çok şık.özellikleri de oldukça fazla ve benim için önemli olan içi komple çelik.bu fiyata diğer marka ürünlerle karşılaştırıldığında oldukça uygun fiyat.Ve ürünün yanında 1 yıllık çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı da ücretsiz olarak geldi:)Hepsiburada.com a teşekkür ederim.Ürünü tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2016
    Gayet İyi

    Makineyi aldığımda ön kapağı hasar görmüş geldi, Arçelik servisi değiştiriyor. Kargoda dikkat edilmemiş olması muhtemel. Ne satıcı ne de üretici sorumlu değil tabii ama Arçelik'in bila bedel ilgilenmesi güven verdi. Makine çok ahım şahım bir şey değil. Eski tip bulaşık makinelerinin aynı iç yapıya sahip gibi görünüyor. Kalite algısı var. Yalnız kontrol düğmeleri sanki pek uzun ömürlü değil gibi. Genel olarak klasik bulaşık makinelerini tercih eden ve 3.raftan hoşlanmayanlar için sessiz ve güvenilir bir makine.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2016
    Gerekli

    Eski Bosch (ucuz) makinamdan çok ses çıkarken, bunun çalıştığını bile anlamıyorsunuz. Elektrik olarak çok bir fark olmayabilir A++ olması. 1 saatlik hızlı ve yarım saatlik mini programları olması güzel. Tuşları çok kaliteli hissettirmiyor kendini. Bence uygun indirimlerde kaçırılmaması gereken bir makine.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig GDF 6501 I Bulaşık Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig GDF 6501 I Bulaşık Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat