Beko CSF62010 FWL Turbo Fırın Yorumları

Beko CSF62010 FWL Turbo Fırın yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 01.01.2017
    GAYET GÜZEL

    ÜRÜN GAYET HIZLI BİR ŞEKİLDE GELDİ VE HIZLI BİR ŞEKİLDE KURULUMU GERÇEKLEŞTİ, ŞUAN GÜZEL BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR BİR SIKINTI YOK UMARIM UZUN VADEDE DE AYNI PERFORMANSLA ÇALIŞIR,TŞK

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2016
    Fırın Siparişi

    Fırınımı sipariş verirken teslimat ve eve teslim konusunda bazı tereddütlerim olmasına rağmen yinede denemeye değer diyerek sipariş vermemin akabinde hemen email/telefon ile iletişime geçmelerinden sonra ve 5 gün gibi kısa bir süre içerisinde eve teslim ve kurmaları memnuniyetimi ziyadesiyle artırmıştır.İyi ki varsınız tüm emeği geçenlere teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2015
    Güzel Fırın

    Böyle gelip kurdular. Öncesinde kullandığımız dedantörün, çok fazla gaz tüketimi yaptığını ve özellikle tehlike arz ettiğini anlattılar sağolsunlar, anında değiştirdik.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko CSF62010 FWL Turbo Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko CSF62010 FWL Turbo Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat