Profilo FRS3510GTD Fırın Yorumları

Profilo FRS3510GTD Fırın yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 25.06.2018
    Kalite kokuyor..

    Ürün henüz elime ulaştı, satıcı ürünü kargoya verince servise bildirmiş sağolsun. Servis ürün gelmeden 1 saat önce geldi fakat kurulumu çarşambaya kaldı. Hayırlısı... Ürün geldi. Kargo süper hızlı, paketleme süper, ürünü zaten biliyoruz Profilo kalitesi inşallah Rabbim güzel günlerde, sağlıkla kullanmak nasip eder. Satıcının ilgisinden memnunum inşallah üründen de memnun kalırız.Ürünü samimiyetle tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 22.11.2017
    Güzel

    Gayet kullanımlı iyi performanslı sade ve şık bir ürün ayrıca elime hızlı ulaşmasından çok memnun kaldım herkese teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 14.07.2017

    ARAŞTIRDIM.PROFİLO BOSCH SİEMENS FIRINLARINDA İTALYAN MARKA SABAF MUSLUK VE EMNİYET SİSTEMİ KULLANIYOR.BU SİSTEM DÜNYANIN EN KALİTELİ VE SAĞLAM MUSLUK SİSTEMİ.YANİ SENELERCE BOZULMADAN KULLANABİLİRSİNİZ.

  • NI1 aracılığıyla, 10.01.2017
    ilgili mağaza

    Evet. Kullanışlı ve kaliteli.

  • NI1 aracılığıyla, 26.05.2016
    Güzel ürün

    Gayet iyi bir modeldi, teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 22.07.2015
    Teşekkür ediyorum.

    Ürün fiyat performans açısından alınabilecek bir ürün. Profilo fırınların zaten kalitesini bilen bilir. Fiyatına göre tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Profilo FRS3510GTD Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Profilo FRS3510GTD Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat