Profilo FRMA702W Beyaz Ankastre Fırın Yorumları

Profilo FRMA702W Beyaz Ankastre Fırın yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 09.07.2017
    Ürün harika, satıcı ondan da harika ...

    Fırın çok güzel . Şık bir görüntüsü var. Gayet kullanışlı .  Eminim bu fiyata daha iyisini bulamazdım. netten ürün almadan önce mağaza yorumlarını okurum. mağaza yorumları harikaydı . gerçekten de çok ilgili (gece gündüz demeden sorularıma içtenlikle cevap verdi ) , çok sağlam , yaptığı işi seven , kendi işinden fazlasını yapan bir satıcı ( sürat kargoyla geleceği için korkmuştum ama kargo ekstra köpük , ambalaj ve alttan paletli şekilde gelince çok şaşırdım ve mutlu oldum ) . Ürün sapasağlam geldi. Aynı gün ücretsiz kurulumunu yaptırdık . Her şey için teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 14.04.2017
    Fiyata gore guzel bir firin

    Henuz tum fonksiyonlarini kullanmadim. Piyasada fiyata gore iyi bir secenek.

  • NI1 aracılığıyla, 29.12.2016
    şık ve kullanışlı

    ürün gayet güzel ve kullanışlı. 66 litrelik genişlik iyi. ilk denemede kek pisirdik. eski fırında 180 ile 200 derece arasında pişen keki 170 derecede güzelce pisirdi. aldığımıza pişman değiliz. tavsiye ederiz.

  • NI1 aracılığıyla, 27.09.2016
    Mutfakta ışık açmıyoruz artık

    Süper bir lambası var yerleri komple aydınlatıyor. Camı çok net görüntü veriyor. Önceki Bosch fırınımın camı buğuluydu biraz içini açmadan pişirme kontrolü yapamıyordum. Bunda böyle bir sorun yok. Alarmı 3 oda öteden duyuluyor gayet iyi. Fişe takılı olduğu sürece saati çalışıyor mutfak saatine gerek kalmıyor. Balık ve patates pişirdik hiçbir yerinde yanık olmadı ki eski fırınımda illa ki bir tarafı yanıyordu bunların. Garantisi de 129 TL karşılığında 7 yıla çıkarılıyor. Tavsiye ederim. Bayiilerde asla bu fiyata bulamazsınız.

  • NI1 aracılığıyla, 24.02.2016
    pişirmekte son nokta

    yemekleri kusursuz harika pisiriyor ağız tadıyla kullanabilirsiniz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Profilo FRMA702W Beyaz Ankastre Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Profilo FRMA702W Beyaz Ankastre Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat