Cvs DN249 Pişirgeç Davul Fırın Yorumları

Cvs DN249 Pişirgeç Davul Fırın yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2017
    mitişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

    şok kum ben şu ürün elime geldiğinde çok mutlu oldum hemde fırın gayet iyi çok kullanışlı ama bir sorun var fırının tek sorunu kablosunu kısa olması bir de sakın güçlü pirizlere takmayın yoksa şalterler atıyor ve fırının fişini çekmesseniz fırından duman çıkıyor ve fazla güçlü pirizlere takmadığnızda pişiriyor 5 dk de pişiriyor her şeyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2014
    güzel

    Urun cok güzel tam öğrenci evine gore diyebilirm pisman olmazsiniz bu fiyatada baska bulamazsiniz fiayatina göre oldukca iyi is cikariyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2012
    ürün gayet güzel

    ürünü sipariş vermekte kararsızdım ama sipariş verdim gayet güzel ve kullanışlı. fiyatı da uygun. bizim gibi öğrenci evi için ideal :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2012
    Ürün iyi ama becerikli hanım ve beylere hitap ediyor.

    Ürün gayet güzel. İçinden tepsisi de çıkıyor. Lakin içine bir yiyecek atıp unutmak gibi bir lüksünüz yok. Birkaç dakika farkla yanıyor. Sürekli takip şart. Termostat olayı elbette yok. Bu fiyata da termostatlı fırın performansı beklemek gerçekçi değil. Ben yaptıklarımı sürekli yakınca davul fırını apartman görevlisinin hanımına hediye ettim. O çok güzel börekler kurabiyeler pişirip bana getiriyor. Bu nedenle satın aldığıma çok da pişman değilim :))

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Cvs DN249 Pişirgeç Davul Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Cvs DN249 Pişirgeç Davul Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat