Siemens ER64155LT Ankastre Ocak Yorumları

Siemens ER64155LT Ankastre Ocak yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 12.09.2013
    kusursuz

    ürünü buradan alalı 3.seneye yaklaşıyorum. İnanın ürün kusursuz bir ürün. çakmağında veya gazında en ufak bir tereddüt ettiğini görmedim. ilkgünkü gibi çalışıyor. İlk aldığımda eşim ızgaralarının döküm olmasından ötürü istememişti ama şimdi döküm olmasının nekadar iyi olduğunu ikimizde biliyoruz. taş gibi ocak ömürlük hatta evladiyelik. Alacaklara şiddetle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2011
    Bunu seçin

    Annem için buradan aldım. Çok araştırdım. Bayi fiyatlarına göre çok uygun. Üstüne birde indirim yakalarsanız taksit imkanı ile süper bir fiyata geliyor. Emaye ızgaralılara göre daha oturaklı durduğunu ve kullanım kolaylığını artısı olarak belirtebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2011
    Ekonomik ve şık!

    Ürünü bir süre önce çeyizim için almıştım, oldukça güzel bir ocak. Hem çok şık hem markası iyi, hem de ekonomik. Çok düşünmeye gerek yok, kesinlikle tavsiye ederim...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens ER64155LT Ankastre Ocak kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens ER64155LT Ankastre Ocak yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat