Simfer 3113 Ankastre Ocak Yorumları

Simfer 3113 Ankastre Ocak yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 27.08.2017
    Simfer

    Yerli malı kaliteli güzel.. Daha önce ocaklı fırını kullandık. Markadan memnunuz.

  • NI1 aracılığıyla, 19.04.2017

    Süper teşekkür ederim

  • NI1 aracılığıyla, 02.02.2017
    tammer

    tammer günner memm

  • NI1 aracılığıyla, 23.01.2017

    ÜRÜN GÜZEL BİR ŞEKİLDE GELDİ.

  • NI1 aracılığıyla, 16.01.2016
    Süper

    Düşünmeden uygun fiyata alın. Pahalılarından pek farkı yok fiyat dısında

  • NI1 aracılığıyla, 20.12.2015
    simfer ocak

    fiyatına göre çok güzel bir ürün güvenli teslimat ve hızlı servis için teşekkürler

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 04.08.2015
    Çok Şık, Kaliteli ve Hesaplı

    Ürünü uzun araştırmalarımdan sonra buradan aldım, gerçekten en uygununu İstanbul Bilişimde buldum, parasını sonuna kadar hak ediyor, mutfakta çok şık duruyor ve malzemesi çok kaliteli. Simfer'den bu kadar beklemiyordum helal olsun Simfere, diğer bol reklamcı markalara para saçmaya gerek yok arkadaşlar...inox olduğu için parlak duruyor, kolay leke tutmuyor ve temizlenmesi de kolay. Servis ağı geniş, servis aynı gün geldi, kurdu.Gelen ürün fabrikadan Doğalgaz uyumlu olarak geldi, bir diğer iyi tarafı da yanında değişim başlıkları gelmesi oldu, Doğalgazdan LPG'ye(Tüplüye) dönüştürebilirsiniz; bu sebeple ekstra bir masrafa sokmuyor sizi, iyi ki almışım diyorum, teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2013
    fazla para vermeyin

    bildik markalara fazla para ödemeyin böyle bir ocakta işinize yarayacaktır.ben daha önce bu markayı yazlığım için almıştım evim içinde iyi bir marka aldım fakat verdiğim paradan başka bir fark göremiyorum arada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2012
    ürün güzel

    aldığım ankastre ocak için kalitesine ve görünüşüne ancak güzel diyebilirim, fiyatına ise aynı şeyi söyleyemem, zira online olarak alınabilecek fiyatlar içinde hepsiburada market fiyatı yüksek bu sebeble biraz daha araştırmadığım için kendime kızdım..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Simfer 3113 Ankastre Ocak kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Simfer 3113 Ankastre Ocak yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat