Bosch NGU1121LT 4 Gözlü Gazlı Emaye Yüzeyli Set Üstü Ocak Beyaz Yorumları

Bosch NGU1121LT 4 Gözlü Gazlı Emaye Yüzeyli Set Üstü Ocak Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.09.2013
    kullanım kolaylığı

    Bosch 4 Gözlü Gazlı çakmaklı Ocagı yaklaşık 5 yıldır sorunsuz kullanıyorum. oğluma ve kayınvalideme aynı ürünü almalarını önerdim. bu ürünü oğlum için aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.07.2013
    SORUNSUZ

    PİYASADA BULUNABİLECEK EN SORUNSUZ ÜRÜN. SERVİSİ GENİŞ VE ULAŞILABİLİR. ZATEN ALMAN KALİTESİ. DÜŞÜNMEDEN ALABİLİRSİNİZ. DÜĞMELER ÇOK ÖNEMLİ, BU OCAKDA SORUN YOK. GAZIDA ÇOK ORANTILI VERİYOR, TAM İSTEDİĞİNİZ KADAR.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.04.2013
    bu fiyata daha iyisi yok

    esim ile birlikte uzun arastirmalar yaptk ve en sonunda bundan daha avantajli ve kullanisli bir urun bulamadik. en sonunda karar verdik ve aldik. cok memnunuz. herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2012
    çok güzel

    eşimin annesine aldım. önceleri pek kızdı bize. ama sonra çok sevdi. gerçekten fiyatına göre çok uygun bir ürün. herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2012
    gayet güzel bir ürün

    aileme hediye ollark aldım gayet güzel bir ürün sonuçta bosch tercih edilebilir...ailem çok beğendi çok güzel mutlaka alın kaçırmayın fiyatıda makul

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2010
    SÜPER

    3 SENEDİR KULANIYORUZ GERÇEKTEN MÜKEMEL TAVSİYE EDERİM ,ÇOK DA ŞIK DURUYOR MUTFAKTA ,OLDUKÇA KULANIŞLI VE KALİTELİ KOLAY KOLAY ARIZA YAPMAZ

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2009
    Gayet kullanışlı

    Daha önceden bu marka ocak kullandığım için tekrar bu ürünü tercih ettim herkese tavsiye ederim şık ve kullanışlı.Servisi de çok iyi çalışıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch NGU1121LT 4 Gözlü Gazlı Emaye Yüzeyli Set Üstü Ocak Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch NGU1121LT 4 Gözlü Gazlı Emaye Yüzeyli Set Üstü Ocak Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat