Beko YHTSG 64121 S 4 Gözlü Gazlı Cam Yüzeyli Set Üstü Ocak Siyah Yorumları

Beko YHTSG 64121 S 4 Gözlü Gazlı Cam Yüzeyli Set Üstü Ocak Siyah yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Öğrenci evinde kullandığımız için alacak olan kişiler için yorumlamak istedim. Siyah renk diye tercih etmemezlik yapmayın. Mutfağa kattığı hoş bir güzellik var. Siyah sevenler için idealdir. Yemeklerimiz çok rahat şekilde pişirebiliyoruz. Düğmelerinde de herhangi bir sorun yaşamadım. Bizden önce kullanan kişilerde düzgün kullanmışlar. Kendiliğinden ateşlemesi sayesinde çakmak derdiyle de uğraşmıyorsunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2021
    iyi

    Olumlu yönleri: Yeni bir set ürünü almak için geniş çapta araştırma yaptım. Her markanın ürününe baktım. Fiyatlarını ve özelliklerini inceledim. Beko YHTSG 64121 S modeli benim aradığım özelliklere sahipti. Gitti gidiyor sitesinde de çok uygundu. Hazır indirimdeyken, benim gibi sizde alın. Kullanalı birkaç hafta oluyor ama üründen son derece memnunum. Tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.11.2020
    "harika"

    Olumlu yönleri: Eski ocağımın düğme kısımlarımda sorun yaşadığım için ve camı hiçbir sebep yokken patladığı için daha fazla zarar görmemek adına değiştirme kararı aldım. Fakat bu ocakta da yine düğme sıkıntısı yaşadım ve diğerinden daha sıkıntılı şekilde yaşadım. Düğmeye bastıktan 15 saniye bekleme süresinden sonra anca ateşliyor ocağı. Ayrıca çok enteresan ama düğmelerden bazıları eridi. Köşeleri keskin olduğu için de sürekli elimi çiziyor. Ocak konusunda gülmeyen bahtım bu ocakta da gülmedi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.11.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: Anksatre setimin ocağı bozuldu ve bekonun bu muhteşem cam tablalı ocak setini aldım. Hem setimle uyumlu hem de oldukça kaliteli bir yapıya sahip. 4 bölmesinin aralığı çok iyi ayarlanmış tencerelerim kolaylıkla sığıyor ocağa

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.11.2020
    "süüper"

    Olumlu yönleri: Çok şık duran ve kullanışlı bir ocak. Özellikle siyah renk tercih ettim mutfağıma bir hava katsın diye ve kattı gerçekten de. Temizliği çok kolay ve üzerinde leke de kalmıyor. Çok kullanışlı bence bir ocağın olması gerektiğinden daha iyi diye düşünüyorum. Bir tek çocuk kilidi için bir tuşunun olmasını isterdim çünkü benim kızım biraz fazla meraklı her şeyi karıştırıyor sürekli. Oonun çözümünü de tüpü kapatarak veya işim yoksa direkt mutfağın kapısını kapatarak yapıyorum artık. Bence güzel bir ocak, markası da iyi ve güvenilir zaten yani düşünenler varsa tavsiye ederim ben.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.07.2020
    "Beko set üstü Yhtsg 64121 S ocak"

    Olumlu yönleri: Ürünü sipariş ettiğimiz de ürün Beko servisine teslim edilmek üzere kargoya veriliyor. Servis gelip kurulum yapıyor. Urunu beğendim. Ocak söndüğünde 15 saniye sonra otomatik olarak gazı kesmesi güvenli bir ürün olduğu gösteriyor. Düğmeleri kaliteli gösteriyor. Başarılı bir alış veriş oldu. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2019
    Bir Yıldız

    Tek kelimeyle rezil düğmeleri eridi

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2018
    Sıkıntılı tasarım

    Ateşleme için çakmaklı olan düğmeleri çevirip 10 saniyeye yakın çıt çıt çıt çıt bekletmek gerekiyor. İşkence gibi düğmelerin köşeleri de keskin... İnanılmaz saçma ve hata değil bu kılavuzunda da yazıyor. Öyle düşüncesiz şekilde tasarlanmış ki asla almayın diyebilirim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko YHTSG 64121 S 4 Gözlü Gazlı Cam Yüzeyli Set Üstü Ocak Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko YHTSG 64121 S 4 Gözlü Gazlı Cam Yüzeyli Set Üstü Ocak Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat