Eminçelik 31122 4 Gözlü Gazlı Emaye Yüzeyli Set Üstü Ocak Siyah Yorumları

Eminçelik 31122 4 Gözlü Gazlı Emaye Yüzeyli Set Üstü Ocak Siyah yorum ve tavsiyeleri

(42 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.07.2021
    Teşekkürler

    Olumlu yönleri: Güzel kaliteli kullanışlı ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.07.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) 2 aydır kullanıyorum, memnunum.

    Olumlu yönleri: Ürünü yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, gayet şık bir tasarımı var. Temizliği de kolay. Şu an kadar herhangi bir problemle karşılaşmadım. İlk kullandığım zamanlarda 2 orta ocağın ateşinin çok yüksek olmadığını düşünmüştüm, ama şimdilerde alıştım. Hiç problem yaşamadan kullanıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    Mukemmel

    Olumlu yönleri: Hızlı gönderim hızlı servis hızlı kurulum süper 🔥

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.06.2021
    kaliteli

    Olumsuz yönleri: Görünüşü aşırı şık bir ocak. Zaten ararken birkaç tane özellikleri benzeyen ürün arasında kaldım fakat görünüş olarak önce olduğu için bunu seçtim. Fiyatı çok uygun ve performansı fiyatına oranla çook yüksek. Kesinlikle yeni evlenen çiftlere tavsiye ediyorum özellikle hem bütçeyi zorlamaz hem de senelerce kullanabileceğiniz bir ürün. Her gözünü sorunsuzca kullanıyorum çok memnunum.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün gerçekten çok kaliteli. piyasadaki ürünlere göre hem ızgaraları, hem gaz çıkışları çok sağlam. ilk kullanımda bile boyası yanmadı koku yapmadı. daha önce ucuz ürün kullananlar bilir . altında plastik ayak olması su alıp paslanmasını da engelliyor. Gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.06.2021
    emincelik

    Olumlu yönleri: guzel urun

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.05.2021
    iyi

    Olumlu yönleri: "Kullandığım ocak bayağı eskimişti. Yeni evime taşınırken ocağımı değiştirmeye karar verdim. Kaliteli ve bir o kadar da uygun fiyatlı ocak arayışına girdim. İnternette kriterlerime uyugun ocakları inceledim. Kıyasladığım ürünler arasında Eminçelik ocak dikkatimi çekti. Aldım ve yeni evimde kullanmaya başladım. Tahminimden daha güzel bir ürünle karşılaştım. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. "

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.05.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Güzel ürün

    Olumlu yönleri: Zarif, şık ve kaliteli. Servis ücretsiz LPG dönüşümü yapıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    HARİKAA

    Olumlu yönleri: Ev yemeklerine bayılan biri olarak işime oldukça yarayan kusursuz ocak. Kendinden çakmağı var.4 farklı işlevsel göz var. Farklı tencereleri güvenle koymak için ideal bir ocak. Kullanırken birbirinden çarpmıyorlar. Küçük gözü en kısığa alıp kahve, bitki çayı falan pişiriyorum. Tasarımı da şık ve sade.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.04.2021
    eksik

    Olumsuz yönleri: lpg hortum rekoru gelmedi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.03.2021
    ocak

    Olumlu yönleri: güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.02.2021
    urun kurulumu ücretsiz mi

    Olumlu yönleri: Fff

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: 2 gün kullanımda 2 gözün ateşleme tuşu çalışmıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 08.05.2020
    Set üstü Ocak

    Mağaza harikaydı 30 dk içinde kargolandı genel olarak emin çelik ocaklarından memnunuz zaten o yüzden bu markayı tekrar tercih ettik

  • NI1 aracılığıyla, 29.02.2020
    Ürün

    Set olarak satın aldım. Sorunsuz alışveriş

  • NI1 aracılığıyla, 20.01.2020
    ürün

    ürünü beğendim gayet kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2019
    Çok Kullanışlı

    Yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz. Gayet güzel bir ürün. Kendi çakmakları çok güzel işliyor. Otomatik gaz kesme işini çok iyi yapıyor. Üzerindeki ızgaralar emaye olduğu için ilk zamanlarda özellikle altı kaygan tencerelerde kayma olabiliyor ama kısa süre sonra o da düzeliyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.10.2019

    cok guzel harika

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.07.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: düğmeden ateşlemeli, kaliteli malzemeden yapılmış. Annemlerde aynı markayı kullanıyor. Onlarda uzun yıllar kullandıktan sonra evlenirken aldım bende. 2 senedir sorun yaşamadan kullanıyorum. Temizliği de oldukça rahat. Cam görüntüsünde bile deformasyon olmadı daha.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2019
    "ıyı"

    Olumlu yönleri: Yuzeyı cam malzemeden yapılma oldugu ıcın hem cok guzel bır gorunum saglıyor mutfaga hem de kolay temızlenıyor. 4 gazlı gözü var. Kullanıslı ıyı bır ocak.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Eminçelik 31122 4 Gözlü Gazlı Emaye Yüzeyli Set Üstü Ocak Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Eminçelik 31122 4 Gözlü Gazlı Emaye Yüzeyli Set Üstü Ocak Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat