Termikel 17162GWGD Beyaz Ocak Yorumları

Termikel 17162GWGD Beyaz Ocak yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2017
    İdeal Ürün

    Ürünü bir yıldır kullanıyorum. Estetik bir ürün, temizliği kolay ve kiri hemen göstermiyor. Gaz kilidi olduğundan ocağı yakmak biraz uğraştırabiliyor. iyice basmanız gerekiyor. Bunun dışında kaliteli ürün tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2016
    ürün temin edilemedi

    Kargom tam 10 gunde geldi urune diyecek lafim yok ambalajda falan hic bir sorun yasamadim urun kalitesi de guzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2016
    Gerçekten çok iyi...

    Kızkardeşim elektronik eşya araştırması konusunda çok iyidir. Onun önerisiyle bu ürünü aldım. Beyaz olması çok çok artı bir özellik. Siyah ocak alanlar hiç ama hiç memnun kalmamışlar leke sorunları yüzünden. Bunda leke olsa bile çok belli olmuyor ve kullanımı çok rahat, 7 aydır kullanıyorum. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2015
    İyi Fiyat Çabuk Teslim

    Arkadaşlar çok iyi fiyat ve çabuk gönderim pazar günü sipariş verdim pazartesi kargoya verildi salı günü elime ulaştı teknik servis iki gün içinde geldi kurdu ve gittiler. Ocak gerçekten güzel tavsiye ederim. Teşekkürler hepsiburada.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Termikel 17162GWGD Beyaz Ocak kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Termikel 17162GWGD Beyaz Ocak yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat