ICF 2921 ICF 421 Ankastre Ocak Yorumları

ICF 2921 ICF 421 Ankastre Ocak yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 22.08.2016
    ICF Kalitesinde Değil.

    Ürün güzel görünüyor ama. Teşlikleri çok dandik imajı veriyor sürekli yerinden oynuyor. Tasarımını yapan kişi cezve nedir bilmiyordu herhalde üzerinde cezve durmuyor. sağa sola yatacak gib devrilme riski çok. düğmeleri kaba estetik değil 5 santim yukarıda. Beğenmedim ürünü. dandik falan değil. Ürün kaliteli görünüyor ama kullanışlı değil. 1-10 arası puan verecek olsam fiyat 9 kalite 7 kullanım kolaylığı 3 montaj kolaylığı 7

  • NI1 aracılığıyla, 10.12.2014
    teşekkürler

    teşekkürler. İyi bir ürün tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2014
    Hızlı Kargo. Güzel Ürün.

    Herhangi bir sorun yok. Hızlı kargo ile süresinden önce geldi. Servisi aradığımda ücretsiz kurulum yapıldı.Tek eksiği doğal gaz henüz gelmediğinden tüpgaz dönüşümü ücretsiz yapıldı. Ama doğal gaza tekrar dönmek istediğimizde servis ücreti alınacağını öğrendik. O kadar da olur. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2012
    Çok hızlı bir şekilde elime Ulaştı.

    Ürün Çok hızlı bir şekilde elime Ulaştı. Servis yaz aylarında yoğunluk olmasına rağmen aynı gün geldi. Şuan bir sıkıntı yok memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2012
    tavsiye ederim

    Ocağı markayı tam bilmediğim için biraz tereddüt ederek aldım fakat gerçekten fiyata değer bir ürün hem ankastre olması hem gaz emniyetin olması büyük bir artı ocaklar alevli yanıyor kolay pişiriyor servise sordum daha önce neredeyse hiç bir sorun almadım keşke set olarak alsaymışsınız dedi tavsiye ederim ben memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2012
    ürün güzel ama..

    ürün gerçekten güzel. sipariş çok gecikmeden elime ulaştı. ama servis biraz yavaş. ama bence ürünü beğendiyseniz almaya engel değil. kısaca öneriyorum ben.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2012
    Sağlam ve güvenli

    3 adet bu üründen aldım. Kısa sürede elime geçti. Gayet sağlam ve güvenli bir ürün. Dizaynı da bayağı güzel. Şuan da hiç sorun yok. Çok memnunum. Fiyatta çok uygun, tavsiye ederim...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
ICF 2921 ICF 421 Ankastre Ocak kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. ICF 2921 ICF 421 Ankastre Ocak yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat