Ariston TD 640 S ICE IX/HA Ankastre Ocak Yorumları

Ariston TD 640 S ICE IX/HA Ankastre Ocak yorum ve tavsiyeleri

(26 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 05.05.2020

    Sonradan pişman olmamak içinaynali en başından almayin başka ürünü alın sari lekeler ne varsa üzerinde duruyor ve cikmiyor

  • NI1 aracılığıyla, 09.03.2017
    kaliteli mlz hızlı kargo

    kaliteli mlz hızlı kargo

  • NI1 aracılığıyla, 07.03.2017
    Başarılı

    Ürünü beğenerek aldım. malzeme olarak kaliteli. cam olmasi nedeniyle su damlalari çok belli ediyor. ama leke tutmuyor. şıklığı yeter.

  • NI1 aracılığıyla, 30.01.2017

    Son derece şık ve güzel bir ürün, daha pakedi açar açmaz görsel farkı hissederek iyi ki almışım diyorsunuz. Tek problem kargonun geç ulaşması idi, ihtiyacınız acil ise yurtiçi kargo ile gönderilmeyenini seçin derim :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2016
    Üç Yıldız

    Ürün güzel ama lekelere takıntınız varsa almayın aynalı cam olduğu için çok leke gösteriyor fiyat kalite oranı düşünürseniz bence parasını hakediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2016
    çok kötü

    Ben bu ürünü resimlere aldanarak almıştım, ama pişman oldum, üç senedir kullanıyorum ocak kısımları birbirine yakın olduğundan iki tencereyi ancak yan yana kullanabiliyorsun, üçüncü tencere sığmıyor. Aynalı olduğundan kiri lekeyi çok belli ediyor sürekli siliyorsun ama iz kalıyor çok pişman oldum, bende yorumlara aldanarak aldım.

  • NI1 aracılığıyla, 02.01.2016
    kimseye tavsiye etmiyorum

    ürünü beğenmedim

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2015
    Hotpoint Ariston TD 640 S (ICE) IX/HA Ankastre Ocak

    cok iyi ve güzel ocak tavsiye ederim tesekür

  • NI1 aracılığıyla, 25.09.2015

    gayet şık ve kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.04.2015
    çok şık ve güzel

    Arkadaşlar ürünü canli olarakta gördüm çok beğendim.burda da görünce hic düşünmeden almaya karar verdim.gerek piyasaya göre uygun.fiyati gerek kampanyadan yararlanmak.gayet güzel..ürünün. görüntüsü süper griyi andırıyor..kalite konusunda öyle müthiş bi.malzeme değil.ama işlevi çok güzel düğmeler cok.hoş hafif ve pratik..bence bu tarz bişey düşünüyorsaniz alışılmış klasik kare şeklinde bisey olsun istiyorsanız hic kaçırmayin..HB ailesine teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.04.2015
    Acar istanbul

    Ürün çok estetik ve gösterişli,fakat kullanılışından dolayı eşim beğenmedi. Ocaklar birbirine çok yakın olduğu için, İadesi kolay oldu hiç bir zorluk çıkmadı. Hepsiburada.com a çok teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2015
    Çerçeve ölçülerine dikkat.

    Ürün ebatlarına dikkat ediniz. Evimde daha önce kullandığım ürünle aynı ebatlarda olmasına rağmen, 1 cm nedeniyle cam yüzeyinin zemine temas etmesi yüzünden yetkili servis takamayacağını, takarsa camın patlayacağını söylemiştir. Ürün çok güzel ama geri iade etmek zorunda kaldık.

  • NI1 aracılığıyla, 25.02.2015
    teşekkür

    ürün beklendiği gibi güzel bir şekilde geldi

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2015
    Görüntü 10 numara

    Görüntüsüne hayran kalıp almıştım. Gerçekten de mutfaga girip onu mutfağımda görünce gözlerim kamaşıyor. Kullanımı rahat estetik 10 numara bir ürün. Teşekkürler Hotpaoint.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2014
    Beklediğimden daha iyi...

    Renk olarak tereddütlerim vardı, fakat siyah rengden daha iyi olduğunu görünce anladım. Alacak olanlara tavsiye ederim. Rengi Füme gibi, üstü cam olduğu için aynalı gibi görünüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2014
    Oldukça iyi bir ürün

    Emaye parçaları makinede yıkanabiliyor, rengi çok güzel ve siyah gibi kir belli etmiyor. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2014
    Süper Ürün

    Bu ürünü kendime daha önce almıştım. Şimdi ise bir yakınıma alıyorum. Bende görünce çok beğendi. Herkese tavsiye ederim. Çok şık duruyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2014
    KULLANIŞSIZ

    ürünü yeni aldım sorunsuz bir şekilde çok kısa sürede geldi . çok şık bir ürün fakat çok kullanışsız aynı anda sadece 2 yemek pişirebilirisiniz bnde yorumları okuyarak aldım fakat üzerine tencere koyduğunuzda en fazla 2 tane tencere alıo ocağın şekli farklı olduğundan ocak gözleri arası mesafe çok kısa olduğundan üzerine fazla tencere koyamıyorsunuz bu yorumu dikkate alarak alın derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2014
    Tezgah üstü kullanım için uygun değil

    Ürün çok ve güzel. Rengi tam siyah değil. Tamamen aynalı ve renk griye daha yakın. Çok şık ve kaliteli bir ürün ancak mutfağınızda ocak için düzenlenmiş gömme bölümü yoksa hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Tezgah üstüne konduğunda kenarları kötü duruyor ve sabitlemek zor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2014
    estetik ve kullanışlı

    Ürün fotoğraflarda görüldüğü kadar estetik. Servis montajını kısa sürede yaptı ve kullanmaya başladık. Kullanışlı ve güvenli bir ocak. Fiyat performans olarak oldukça uygun. Tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ariston TD 640 S ICE IX/HA Ankastre Ocak kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ariston TD 640 S ICE IX/HA Ankastre Ocak yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat