Sunny SNY-INOX Ankastre Ocak Yorumları

Sunny SNY-INOX Ankastre Ocak yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2016
    vasat

    ürün malzeme kalitesi zayıf gibi ayrıca ses 1. seviyede bile çok fazla. birde asıl önemlisi ürünün kurulumu yetkili servis ücretli yapıyor ürün fiyatının yaklaşık yarısına. kısacası yaptığım en kötü internet alışverişiydi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2016
    başarılı bir alış veriş sitesi

    tam istediğim gibi hem fiyatı uygun hemde kaliteli ben memnunum hepsiburada dan keyifli alış verişler

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2016
    tam beklentilerimi karsilamadi.

    bu fiyata onceden daha iyisini almistim. beklentikerimi karsilamadi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2016
    faruk

    görsel olarakta kalite olarakta güzel bir ürün hızlı gönderi için teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.10.2015
    iyi

    fiyatına göre alınabilecek orta kalitede bir ürün.çift motorlu,klepeli yani çalışmadığı zaman kapak çıkış kapağı kapanıyor ve bacadan geri tepen kokuları içeri almıyor.montajı zor,uzun mıknatıs özelliği olan tornavida ile montajı yapabilirsiniz.zira yeterli malzemeniz yoksa zorlanırsınız. motorun çekişi ve sesi orta dereceli.kısacası alınabilecek bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.08.2015
    Beklentiyi karsiliyor.

    Daha once buna benzer bir urun daha kullanmistik. Zayif ve yetersizdi. Bu urunun Cift motorlu ve motor yerlestirilmesinin yatay olmasi gorevini daha iyi yapmasini sagliyor. 3 kademeli. Konumu ocaga yakin oldugu takdirde isini iyi yapiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2015
    Fiyatına göre iyi tavsiye ederim.

    Ürün elime dün ulaştı. Metal kalitesi ve dayanım olarak orta halli. Motor çekim gücü iyi seviyede sesi orta şiddette. Fiyatına göre iyi ve yeterli görünüyor. İnşallah ilerleyen zamanlarda da memnun kalırım. Tavsiye ederim... Alan arkadaşlara hayırlı olsun...

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2015
    idare eder

    Ücretiyle doğru orantılı bir ürün, beklentiyi çok yüksek tutmamak gerekir. Ertesi gün elimdeydi, teşekkür ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.06.2015
    güzel bir ürün

    Güzel bir ürün ihtiyacı olana tavsiye ederim bir gün sonra ulaştı

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2015
    ürün orta seviyede bir ürün.Ama hepsiburadanın ilgisi memnuniyeti üst seviyeye taşıyor.

    Sesine göre çekim gücü çok değil.Filtrelere gelince dokunsanız kırılacak onun dışında , bildiğiniz aspiratör 3 hız kademeli ve 2*28 watt aydınlatmalı çift motorlu bildiğiniz aspiratör.Ama sonuç itibariyle işinizi görebilir.Beklentiniz yüksek olmaması kaydıyla.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2013
    Çok İyi

    Fiyatına göre çok güzel.. Daha pahalı ASPİRATÖR ler almaya ne gerek var.! Bu fevkalade işinizi fazlasıyla görecektir.. Ben çok beğendim, sizinde beğeneceğinizi düşünüyorum.. Kolay gelsin..

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.04.2013
    metal filtre

    çift motor, çift metal filtre, ve uygun ses seviyesi. montajı biraz kafa karıştırıcı o kadar. genel itibariyle iyi bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2012
    kaliteli

    araştırdım ,başka markaların indirimli fiyatına satılıyor ve özellik olarak gayet güzel bir ürün . ben aldım ve alacaklara tavsiye ederim. çift motor- çift hava süzgeci. daha ne olsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2010
    gayet hoş

    ürün gerçekten şık ve işlevi güzel bir ürün.fiyatı da oldukça iyi montajı bilen biri yaparsa kolay korkulacak bişi yok.görünüm olarak da estetik duruyor.mutfağımda çok hoş oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2010
    şık ve ekonomik

    eğer piyasada bir araştırma yaparsanız. bu fiyata bu kalitede bir ürünü bulmak zor. 5 aydır kullanıyoruz çekişi gayet iyi. ön panelinde ınox olsun diye gidip dünyanın parasını diğer ürünlere vermeye gerek yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2010
    çok kibar ve sessiz

    ürünü aldık test amaçlı çalıştırdık. öncelikle tasarımı çok şık, kibar bir alet, ışıklandırması çok güzel ve bildigim diger aspiratörlere gore sessiz çalışıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sunny SNY-INOX Ankastre Ocak kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sunny SNY-INOX Ankastre Ocak yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat