Uğur UCF310SSL 266 Lt A++ Sandık Tipi Derin Dondurucu Yorumları

Uğur UCF310SSL 266 Lt A++ Sandık Tipi Derin Dondurucu yorum ve tavsiyeleri

(30 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    çok memnunum

    ürünü takip ediyordum...sitenizden sipariş verdim., gün içinde elime geçti..hakikaten güzel.çok memnunuz..ve idael...herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Uğur bir numara ...

    Arkadaşlar ben bu ürünü 3 yıl önce aldım çok memnunum. Almak isteyenler hiç düşünmeden alsın. İzolasyon çok süper 1 ampul kadar yakıyor diyorlarya gerçekten doğru çok az yakıyor. Çekmeceli olanlar biraz daha kullanışlı ama en tasarruflusu bu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tasarruf

    Yaz ürünlerini stoklamımız gerektiğinde geçen ay aldıgımız bu ürün hem tasarruflu hemde uygun fiyata tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kaliteli

    Hem az ses yapıyor hem de gerçekten çekiyor. Elektrik faturasından korkuyordum en çok, hiç korktuğum gibi çıkmadı. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok düzgün makine

    Ağabeyimin yeni iş yeri diye balık haline aldım hediye olarak. Tüm yaz kullandı, doğru dürüst ses çıkarmıyor, elektrik faturasına da pek yansımadı. tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 15.10.2021
    Güzel beğendim

    Mükemmel güzel satıcı sağlam ve dürüst

  • NI1 aracılığıyla, 12.07.2020
    Ürün tam istediğim gibi tavsiye ederim

    Ürün tam istediğim gibi bir ürün zamanında teslim edildi.Serviste gelip kurulum yaptı. Ürün resimde gördüğünüz gibi tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 28.05.2020
    Sağlık kalite ucuzluk adresi diyebilirim..

    Garanti dayanıklılık ve tazeliği sevenler için tabsiyemdir

  • NI1 aracılığıyla, 23.05.2020
    Ürün darbeli ezik geldi

    Ürünümüz kargoyla iki hafta önce geldi. Dondurucunun köşesi darbeli geldiği için Aras kargoyla teslim almadan geri gönderdik. Fakat ürün iade talebim bugün red gözüküyor.Sebebi ise ürün mağazaya ulaşmadı diyor. Bu durumda ne yapacağımızı da bilmiyorum. Resmen rezillik

  • NI1 aracılığıyla, 21.02.2020
    Dürüst doğru hızlı satici

    Anlatıldığı gibi ürün hızlı özenli kargo ilgili satıcı ve fiyatı uygun tavsiye ederim almak isteyenler için:)

  • NI1 aracılığıyla, 01.03.2019
    iyi fiyat

    evet sonuçta Uğur derin Dondurucu 😊

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2018
    5 yıldız dan fazlasını hak ediyo

    ben bu ürünü 2014 de aldım bu zamana kadar hiç bir olumsuz bir durumla karşılaşmadım çok memnunum . faturada bile nerdeyse anlaşılmayacak kadar az elektirik tüketimi var .

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2018
    Çok ideal bir urun

    30 temmuz 2018 de aldım çok güzel bir ürün kargo ve paket mükemmel birde kampanyası varmış 3 yıl garanti yazıyor fakat 7 yıl garantili almak isteyen herkeze tavsiye ederim az enerji tuketimiyle çok fazla ürünü dondura biliyorsunuz derin dondurucu ya ihtiyacım var diyenler hiç düşünmeye gerek yok uğur alın derim. Saygılarımla. ...

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.06.2018
    Horoz kargo bir rezalet

    Ürünü alalı yedi gün oldu hala elime ulaşmadı horoz kargo bir rezalet satıcı hemen kargo etti fakat ürün hala elime ulaşmadı satıcıya teşekkürler fakat böyle kargolar ile çalışmayın

  • NI1 aracılığıyla, 19.06.2017
    Erbab mağaza mükemmel

    Ürün çok güzel. Mağaza çok iyi. Teşekkür ediyorum erbab.

  • NI1 aracılığıyla, 21.04.2017
    tavsiye ederim

    urun kargo takip bilgisi yapilamiyor fakat saticiya her sordugumda cevabini aldim servis uzerinden teslimat yapildi zamaninda sorunsuz tesekkur ederim

  • NI1 aracılığıyla, 20.06.2016
    UĞUR UCF 310 SSL

    ÜRÜN GAYET GÜZEL VE KULLANIŞLI KALİTESİ ZAMAN GEÇTİKÇE KENDİNİ GÖSTERECEK.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.05.2016
    Tavsiye ederim

    Bu ürünü almakla çok doğru bir karar vermişiz. Verdiğimiz paraya değdi diyebilirim. Günümüzde her evin ihtiyacı bir ürün. Elektrik faturamızı kabartmadı. Oldukça memnunum. Yalnız ailesi kalabalık nüfus ve yeri müsait olanların aynı üründen bir boy büyük düşünmesini tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2015
    uğur kalitesi

    Ürünü bir kaç aydır kullanıyoruz, oldukça memnunuz. Almadan önce biraz araştırma yaptık. Ürünü alırken bence öncelikle enerji tüketimine ve sonra da hacme dikkat edilmeli diyorsanız aradığınız ürün bu. Diğer markalarla karşılaştırdığınızda "tükettiği enerji + iç hacim + fiyat" unsurlarını hesapladığınızda şu an incelediğiniz ürün bence en iyisi. Oldukça sessiz. Yıllık tüketim 183 kW. Ürün net 266 lt. Derin dondurucuda Uğur kalitesi zaten tartışılmaz. Ben aldım siz de alın :)) Şaka bi yana, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2015
    uğur

    aslında bu ürüne yorum yapmak bana biraz gereksiz geliyor.bir üründe rakipsiz olununca yorum yapma ihtiyacı da duyulmuyor (başlığa derin dondurucu diye belirtme ihtiyacı bile duymuyorum). benim bu ürüne puanım 100 üzerinden 100.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Uğur UCF310SSL 266 Lt A++ Sandık Tipi Derin Dondurucu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Uğur UCF310SSL 266 Lt A++ Sandık Tipi Derin Dondurucu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat