Electrolux EC2830AOW2 Derin Dondurucu Yorumları

Electrolux EC2830AOW2 Derin Dondurucu yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 28.09.2016
    Derin dondurucu dediğin böyle olur!!!

    Aylardır karar veremedim nette araştırmaktan gözlerim yoruldu diyebilirim fakat sonunda electrolux almaya karar verdim hem fiyat açısından ,baktımki sonra özellikleride muhteşem buzlanma çok az soğutma süper ses desen hiç yok gibi bişey ??bu fiyata bu özellikte başka bi dondurucu bulamazdım arka panelde diğer tüm dondurucularda teller var bunda yok görüntü de kaliteli duruyor komşu eş dost bayıldı..pazar günü gece sipariş ettim perşembe sabah evimdeydi horoz lojistike de çok teşekkür ediyorum sapa sağlam teslim etti ve mutfağıma kadar taşıdılar ertesi gün servis hemen gelip bağladı şimdilik çok ama çok memnunum herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.09.2016
    Memnunuz

    Ürünü hafta sonu sipariş ettim, salı günü elimdeydi, servis de çarşamba günü geldi fişi taktı çalıştırdı. İki tane sepeti var, kapağında ışık bulunuyor, sesi az denebilir, kapağın üstü bile soğuk oluyor. Kaliteli bir ürün. Ürünün elektrik fişi biraz kısa gibi. İç hacmi gayet yeterli, soğutma olayı başarılı. Çok yer de kaplamıyor. Tavsiye ederim. bu fiyata bu ürün kaçmaz diyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.09.2016
    çok güzel

    ürün çok güzel çok az karlanma yapıyor bu fiyata bu ürün piyasadaki ürünlere nazaran çok iyi tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.09.2016
    süper

    uzun araştırmalar sonunda hacim ve fiyat konusunda en uygun olanı bu derin dondurucuyu buldum markası çok iyi pazar akşam saat 6 da sipariş verdim salı sabah 9 da getirdiler servisi aradım 2 saat sonra gelip çalıştırdılar bayiden alsan bu kadar hızlı olmaz şiddetle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2016
    Sipariş verdik, bekliyoruz.

    Uzun süredir derin dondurucu almak istiyordum. Fiyat ve hacim konusunda istediğim gibi bir ürün bulamamıştım. Daha önce hiç kullanmadığım, kullanan birini tanımadığım Electrolux ile hepsiburada.com vasıtasıyla tanıştım. Yorumlara bakarak almaya karar verdim. Umarım doğru bir karar vermişimdir. Kullandıktan sonra tekrar yorum yaparım. Şu an kargoda, yarın ulaşır bir aksilik olmazsa.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2015
    Electrolux EC2830AOW2 A+ 250 Lt Sandık Tipi Derin Dondurucu Yorumları

    Piyasa koşullarının en iyisi ve ucuzu tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EC2830AOW2 Derin Dondurucu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EC2830AOW2 Derin Dondurucu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat