Logitech M235 910-002201 Siyah Mouse Yorumları

Logitech M235 910-002201 Siyah Mouse yorum ve tavsiyeleri

(181 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Unifying alıcı için almıştım sağlam güvenilir uzun süreli kullanım vadediyor 👍

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Teknorya denen firma tam bir facia. Okuduğunu anlamayan fatura listemden sildiğim bambaşka bir yer adına fatura kesiyor. Sorunun alıcıda olduğunu iddia ediyor (ki eminim HB nın sisteminden kaynaklı bir hatadır), siz bu şekilde bir fatura adresi seçmişsinizdir vs inanılmaz kötü bir deneyim. Maalesef HB, tedarikçi kalitesinde eskisi gibi değil. Teknorya mağazasından uzak durmanızı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Yapısı biraz daha büyük olsa daha iyi olurdu, eli büyük olanlar için. Bunun dışında her özelliği ideal ve sorunsuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    fare imleci arada kayboluyor fareyi oynat oynat zor geri geliyor bence en ucuzunu almak daha mantıklı sonuçta hepsi aynı pahalı diye aldıklarımla ucuzlar arasında en pahalılarını bilmiyorum bir fark yok boşuna çok ödememek lazım

  • HepsiB. aracılığıyla
    Logitech

    ürün zaten sağlamlığını kanıtlamış gayet iyi çalışıyor çekim mesafesi de güzel; ancak eli büyük olan bulaşmasın uzun süre kullanımında eliniz ağırır.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok Ama Çok Kaliteli Ürün

    2011 Yılında Bimeks Mağazasından (o zamanlar batıp daha kapanmamıştı) Asus N serisi notebook ile bu ürünü almıştık. Suana kadar bircok defa dusurmeme ragmen hicbir sekilde bozulma takilma olmadi. İcine koydugunuz piller cok uzun sure dayaniyor. Gecen sene 2011de aldigim notebook emekli olunca bu arkadasids bir kardesimize hediye ettim ,verdigimde hala canavar gibi calisiyordu daha cook omru var gibiydi eski topragin :D Ayrica eklemek istiyorum elektronik birazda sans isidir ne kadar urun iyi olsada bazen ilk gunden bozulan urunlerde olabiliyor. Fiyat performans olarak omurluk alinabilecek mauselardan biri kesinlikle bu urun. Suanda yeni bilgisayarimla uyumlu olmasi acisindan asus marka kablosuz mause siparis verdim ama gelen mausela ilgili bir sikintim olursa yonelecegim ilk urun bu olacaktir.

  • Amazzon aracılığıyla, 19.07.2023
    unfyning gnderilmedi

    Mouse güzel fakat resimdeki gibi unfyning olmaması üzdü sadece. Keşke resimdeki gibi olan gönderilseydi

  • Amazzon aracılığıyla, 18.07.2023
    Unifying Nano Receiver YOK.

    İNSANLARI KANDIRMA AMAÇLI GÖRSEL VE ÜRÜN İÇERİĞİ YAZILMIŞ. BİR NEVİ DOLANDIRICILIK. Unifying Nano Receiver ÜRÜN İÇERİSİNDE YOK.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.07.2023
    Nano alıcı yanlış yazılmış

    Yazıldığı gibi bir nano alıcı gelmiyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.06.2023
    Unifying alıcılı değil.

    Açıklamada ve görselde unifying olduğu belirtiliyor fakat değil.

  • Amazzon aracılığıyla, 15.05.2023
    dongle resimlerdeki veya açıklamadaki gibi Unifying değil SCAM

    Mouse üzerinde Unifying logosu var ama ürün açıklamalarda olduğu gibi Unifying receiver ile gelmiyor SCAM ürün kandırıldık.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.04.2023
    Unifying Receiver değil. Müşteriyi kandırmaya yönelik başlık ve açıklama.

    Ürünün başlığında da, açıklamasında da yazılan Unifying Nano Receiver kesinlikle kutu içerisinde yok. Yanlış beyan ile müşteriyi kandırmaya yönelik. İade edeceğim onda da ek kargo maliyeti çıkıyor. sakın almayın..

  • Amazzon aracılığıyla, 13.04.2023
    Yanıltıcı başlık - İçinden unifying nano receiver çıkmadı

    İçinden turuncu * işaretli unifying nano receiver değil sadece ürünü çalıştırabilen receiver çıktı. Eğer böyle olduğunu bilseydim başka bir model alırdım.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.03.2023
    unifying alıcı yok

    ürün görselinde gösterilen alıcı ile beraber gelmiyor kendine ait alıcı ile geliyor

  • Amazzon aracılığıyla, 06.03.2023
    PAKET İÇERİĞİNDE OLMASI GEREKEN : 2.4 GHz Unifying Nano Receiver

    PAKET İÇERİĞİNDE OLMASI GEREKEN : 2.4 GHz Unifying Nano Receiver çıkmadı.Sadece mouse kullanmayı sağlayan mouse receıver çıktı. Gerek kutu üzerinde gerekse usb aparat üzerinde UNIFYING işareti yoktu ve bilgisayarıma taktığımda da ekrana ürün adı "usb recıver" olarak çıktı oysa unıfyıng olsa idi ürün adı da "Logitech Unıfying Receiver" olarak çıkmalıydı. Logtech unıfyıng receiver Kullandığım için biliyorum.Syg.

  • Amazzon aracılığıyla, 17.11.2022
    UNIFYING RECEIVER GELMEDİ

    bu modeli unfying receiver için sipariş ettim ama içinden düz alıcı çıktı.

  • Trendyol aracılığıyla, 16.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün ile birlikte Unifying Alıcı geleceği söylenmesine ve ürün görselinde de Unifying Alıcı bulunmasına rağmen gönderilen üründe Unifying Alıcı yerine standart tek bağlantılı bir alıcı gönderdiler, geldiği gibi iade ettim, çünkü bu ürünü başlı başına seçme sebebim Unifying Alıcısının olmasıydı, ama yokmuş, alacak olanlar ona göre alsın bu bilgi önemli çünkü

  • Trendyol aracılığıyla, 10.06.2022
    (Ürünü satın aldı)

    10 yıldır kullandığım bir üründü.memnun olduğum için bi arkadaşıma hediye aldım. kısa sürede teslim edildi. tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 06.05.2022
    UNIFYING Var!!!!!!!

    Bu ürünün açıklama sayfasında yazmıyor ama UNIFYING özelliği var. Her zeminde çalışıyor. Biraz ufak ama sorunsuz. Kaliteli. Tavsiye ederim. Fiyatının, piyasa koşulları nedeniyle fahiş pahalı olması haricinde bir sorunu yok. Ben 250 TL ye aldım. 06.05.2022

  • Trendyol aracılığıyla, 05.05.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Çok iyi bir ürün. Çok iyi çalışıyor. Kargo çok hızlı geldi. Teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Logitech M235 910-002201 Siyah Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Logitech M235 910-002201 Siyah Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat