Grundig GFNE7290 290 Lt A+ 6 Çekmeceli Derin Dondurucu Yorumları

Grundig GFNE7290 290 Lt A+ 6 Çekmeceli Derin Dondurucu yorum ve tavsiyeleri

(50 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    güzel ve kaliteli bir ürün. servis sorun çıkarmasa şaşarım. ürünü tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürün gayet kaliteli. Ücretsiz kargo, ve montaj başarılı...

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok iyi

    Ürün horoz lojistik ile sorunsuz şekilde tarafıma teslim edildi. Arçelik servisi gelip kurulumunu yapıp garantisini başlattı. Dolap çok kaliteli çok sessiz. Şimdilik çok memnunum. Kesinlikle fiyatına göre çok kaliteli

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyatina Gore iyi

    Sesi nispeten fazla. Kargo cok hizli 1 gunde geldi inanamadim. Servis iyi, 150 liraya garanti suresini 3 yil uzatiyorlar. Cekmeceleri biraz ozensiz buldum daha iyi tasarlanabilirdi. 1 haftalik izlenimim iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hizmet On Numara Beş Yıldız

    Derin dondurucu parasını hak eden bir ürün. Ürün teslimatı ise kesinlikle harika 6 Ağustosda sipariş veriyorsunuz. 10 Ağustosda teslim edileceği belirtiliyor. Ürün 21 Ağustosda teslim ediliyor. Kesinlikle 10 numara hizmet...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Performans Ürünü

    Ürünü hafta sonu sipariş vermeme rağmen pazartesi günü teslim ettiler horoz lojistik firması gayet başarılı sorunsuz teslimat yaptı , ürün de hata yok fiyat performans olarak gayet iyi iç hacim epey geniş ve kullanışlı alacak olanlara tavsiye edilir biz aldık gayet memnunuz gayet sessiz çalışıyor sadece dış hacim olarak biraz büyük yer kaplıyor .

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok Gürültülü Çalışıyor.

    Piyasada fiat araştırması yaptım en uygun fıatlı ürün gurındıg ve altus Yorumlarıda gözönünde bulundurarak bu ürünü aldım.Hızlı bir şekilde teslimat yapıldı serviste kurulumunu yaptı.Hepsi burada.com ve horoz kargoya teşekkür ederim.Ürünü 2 gündür çalıştırıyorum.Çekmeceler ve iç dizaynı iyi.Yanıltıcı olan tarafı gürültüsü.Cihaz özelliklerde belirtildiği gibi 42 db değil .Bence çıkardığı ses özellikle gece 48 db gibi duyuluyor bir üst katta kapı açıkken sesini rahat duyuyoruz.Bu gürültülü çalışma ve dijital göstergenin olmayışı ekşi puandır.Bu önemli değil diyen arkadaşlara tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla
    GRUNDIG NOFROST DERİN DONDURUCU

    CİHAZ SÜPER GAYET SESSİZ ÜRÜNÜMDE BİRGÜN İÇİNDE GELDİ

  • NI1 aracılığıyla, 23.02.2021
    ürün anlatıldığı gibi

    ürün Beko servisi sorunsuz teslim etti 2 raf ve 5 çekmeceden oluşuyor raflar arasında cam var çıkabiliyor çekmeceler arasında her hangi bir bölme yok kullanışlı..4-5 günde geldi kargo takip numarası Borusan lojistik ile bağlantı kurmuyor ürün servise gelince SMS ile bilgileri geliyor..

  • Trendyol aracılığıyla, 26.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Memnunum inşallah uzun ömürlü olur

  • Trendyol aracılığıyla, 23.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çekmeceleri göründüğünden büyük.Gayet kullanışlı. Sesi beklediğimden biraz fazla. Tek yıldızı o yüzden kırdım. Fiyatı da nofrost emsalleri ile karşılaştırıldığında gayet uygun.Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 25.12.2020
    Çok iyi Çok iyi ve güzel bir ürün

    Çok iyi ve güzel bir ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 03.12.2020

    süper ürün ne söyleniyorsa o bence kaçırmayın

  • NI1 aracılığıyla, 29.11.2020
    Sessiz, kaliteli ürün.

    Ürün gayet şık, fiyatına göre kaliteli ve sessiz bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 22.11.2020
    DERİN DONDURUCU

    Daha kullanma fırsatı olmadı.Kasım 11. de sipariş verdim.onyedisinde servis gelip kurulum yaptı .3 yıl garanti işlemeye başladı.Bukadar çabuk geleceğini beklemiyordum.TEŞEKKÜRLER.

  • NI1 aracılığıyla, 21.11.2020
    kaliteli güzel sağlam

    nofrost olarak en uygunu ve en genişi. kampanyaları takip ederseniz fiyat güzel oluyor.

  • NI1 aracılığıyla, 19.11.2020
    firma ve servis iyi gelir gerçekten

    ürünü kullandıktan sonra yorum yaparım

  • NI1 aracılığıyla, 19.11.2020
    Hacim

    Özelliklerinde verilen derinlik çekmece derinliği değil arasında baya fark var. Mağazadan gerçeğini görüp inceledikten sonra almakta fayda var.

  • NI1 aracılığıyla, 18.11.2020
    güzel ürün hızlı teslimat

    Beğendim,ürün güzel,firma ilgili ve hızlı teslimat yapıldı

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2020
    Grundig iyidir

    Ürün denildiği gibi borusan lojistik ile geliyor-kargo takip çalışmıyor panik yapmayın. 4 günde geldi (doğuya). Arçelik servisine geliyor direkt ve arçelik servisi getirip kurulumunu yapıyor. Ürün gayet kaliteli, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. 11/11 indiriminde 1972 tl’ye geldi. Uğur derin dondurucuya (no frost modelleri) 4bin liralardan başlıyordu ve bence kesinlikle gerek yok. Kaliteli Alman malı, kaliteli Arçelik servisi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig GFNE7290 290 Lt A+ 6 Çekmeceli Derin Dondurucu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig GFNE7290 290 Lt A+ 6 Çekmeceli Derin Dondurucu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat