Grundig GFSE3102 102 Lt A+ 3 Çekmeceli Derin Dondurucu Yorumları

Grundig GFSE3102 102 Lt A+ 3 Çekmeceli Derin Dondurucu yorum ve tavsiyeleri

(25 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün beklediğimizden daha güzel ,1 haftada elimize olastı getiren arkadaslar kurulumunu da yaptılar.... Sorunsuz çalışıyor üzerinde çizik dahi yok ve Arçelik güvencesinde...Tavsiye ediyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2019
    Beş Yıldız

    Teslimat servis tarafından yapıldı üründe sessiz güzel teşekkürler Arçelik

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.07.2019
    sorusuz alışveriş

    güzel ürün sorunsuz alışveriş

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.07.2019
    Teşekkürler Arçelik ve HB

    Siparişte yazdığı gibi 2 hafta içerisinde teslim edildi. Kargo ürünü doğrudan servise teslim ediyor ve servis getirip garantili olarak kuruyor. Dondurucu gayet kaliteli, 3 bölme de çekmeceli, sesi düşük seviyede. Hepsiburada ve Arçelik müşteri hizmetlerinin iletişimi çok iyi. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.07.2019
    Kaliteli,Sessiz,Ekonomik

    Kesinlikle ideal sessizlikte ve güzel soğutuyor.Ürünü yetkili servis getirdi ve kurulumunu hemen yaptı.Getirmeden önce arayıp randevu aldılar son derece kibar ve ilgililerdi.Çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2019
    Dört Yıldız

    Ürünü 7 iş gününde samsuna köye teslim ettiler servis getirdi direk kurulumunu yaptı içi biraz küçük gibi idare eder

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2018
    Dört Yıldız

    Ürün elime ulaştı. Arçelik servisi (Grundig markasının resmi servisi) montaj için geldi ve son derece seviyeli önceden telefon ile randevulaşarak kurulumu yaptı. Derindondurucu ile ilgili olarak bölme hazneleri yeterli büyüklükte, Sesi de normal buzdolabı sesi yani sorunsuz çalışıyor. Hepsiburadaya teşekkürler. Not: Ancak kargo olarak getiren şirket (Horoz Loj) burnumdan getirdi, telefonlara cevap veren yok, çağrı merkezi 10 dakikadan önce cevap vermiyor, yalvar yakar getirtebildim... (bir yıldız kırmamın nedeni lojistik yoksa cihaz 5 yıldız)

  • NI1 aracılığıyla, 30.11.2018
    HARİKA BİR ALIŞVERİŞTİ

    ÜRÜNÜN KARGOLANMASI ÇOK HIZLIYDI VE ÜRÜN SAĞLAM GELDİ, BİR SIKINTI YAŞAMADIM.DERİN DONDURUCUYU BU ARADA ÇOK BEĞENDİM, KULLANIŞLI

  • NI1 aracılığıyla, 12.09.2018

    Urun kapağında eziklik var kurulum esnasında servis farketti ve kapağı değiştireceklerini söylediler onun dışında en alt çekmece arka taraftada eziklik var gibi onu servis gittikten sonra farkettik henüz kullanmadığım icin su an icin yorumum bu kadar satıcı ilgili davrandı..

  • NI1 aracılığıyla, 29.08.2018
    Kaliteli ürün

    Ürün gösterildiği gibiydi. Memnun kaldık. Tavsiye ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2018
    Gayet Yeterli

    1 yıla yaklaşıyor alalı.Başka bir siteden aldım.Ama genelde hep bu sitedir tercihim alışverişlerimde. Ürün bildiğiniz gibi Arçelik tarafından satın alınan Alman markası grundig.Muadillerinden hiçbir eksiği yok. Arçelik beko arasında kalanlar direk bunu alsın marka algısı sebebi ile bir miktar daha uygun satılıyor ama aynı standartlara sahip benzer ürünler ile. Ses konusunda rahatsız edici bir seviye yok, ki odaya kondu mutfağa değil. Elektrik sarfiyatı önden mi üstten mi kapaklı gibi mevzuları değerlendirip size uygunsa alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2018
    Beş Yıldız

    Bu ürünü yaklaşık bir sene önce almıştım. Çok güzel bir ürün. Kullanışlı fazla yer kaplamıyor. Her türlü ürünü rahatlıkla dondurucuda saklayabiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2018
    Çok memnunuz

    Derin dondurucu ihtiyacımızı araştırırken bu modelde karar kıldık. Yeterince sessiz çalışıyor. Kurulumu servis yaptı. İhtiyacımızı karşıladı. 6 aydan fazla süredir sorunsuz kullanıyoruz. Tek eksiği dijital ekranının olmaması.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2018
    Gerçekten çok iyi

    6 aydır kullanıyoruz, gerçekten çok kullanışlı ve tasarruflu iyi ki almışız diyoruz teşekkürler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2017
    Beş Yıldız

    kaliteli bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2017
    10 üzerinden 9

    Sessiz çalışıyor...ilk kurulumdan sadece 4 saat sonra kırmızı ışık sönüp işlevsel hale geldi. Hem boyut olarak hem de kullanışlılığı bakımından aradığımızdı. Olmazsa olmaz artık derin dondurucular. İmdadımıza yetişti...3 gözlü 1.ve 2.gözü geniş ve derin...3.gözü dar en alttaki...10-12 paket et koyabiliyorum ki bu 3-4 kişilik aile için gayet yeterli. Alman markası da zaten güvenilirliğinin bir göstergesi. Ben gayet memnunum. Hem iyi bir bedel aldım hem de gayet kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2017
    Harika ürün

    Ürün Güzel ve Kaliteli teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.09.2017
    "sorunsuz beğendim"

    Olumlu yönleri: estetik .kaliteli sessiz. emsallerine göre derin. Olumsuz yönleri: sevkiyat hızı ve kargo tutumu iyi deil. fırsatını bulsalar bina kapısından verip kaçacaklar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.09.2017
    "ARÇELİK GÜVENCESİ"

    Olumlu yönleri: ÜRÜN KALİTELİ VE SESSİZ. EV KULLANIMI İÇİN YETERLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.KURBAN BAYRAMINDA ÇOK İŞİMİZİ GÖRDÜ :) Olumsuz yönleri: KAPI KULBU EŞŞEK KADAR.DAHA KİBAR OLABİLİRDİ.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.09.2017
    "SATICI PARAYI ALDIĞI HALDE ÜRÜNÜ YOLLAMADI ELİME ULAŞMADI. NERDEN NASIL ULAŞABİLİRİM!!"

    Olumsuz yönleri: SATICI PARAYI ALDIĞI HALDE ÜRÜNÜ YOLLAMADI ELİME ULAŞMADI. NERDEN NASIL ULAŞABİLİRİM!!

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig GFSE3102 102 Lt A+ 3 Çekmeceli Derin Dondurucu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig GFSE3102 102 Lt A+ 3 Çekmeceli Derin Dondurucu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat