Vestel ADB-6004 Ankastre Davlumbaz Yorumları

Vestel ADB-6004 Ankastre Davlumbaz yorum ve tavsiyeleri

(32 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 26.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    çok memnun kaldım. kargo harika paketleme ile getirdi. tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.04.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Henüz kurulmadı

  • Trendyol aracılığıyla, 10.03.2022
    (Ürünü satın aldı)

    kendi setimi yapıp üçlü set olarak aldım. gayet memnunum .. keşke şu davlumbazlar artık sessiz çalışabilse. ( genel söylüyorum vestele özel değil)

  • Trendyol aracılığıyla, 14.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü kurduk satıcının ilgi ve alakası çok iyiydi ürün sorunsuz geldi servis için hızlı hareket etmenizden ve ilginizden dolayı çooook teşekkür ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 17.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Tam olarak 1 yılda faturamı gönderdiler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.06.2021
    İyi

    Olumlu yönleri: İçine koyduğumuz yemeğin tamamını eşit derede pişirebiliyor. Bu sayede yemeğin pişmesi için uzunca bir süre beklemek durumunda kalmıyorum. Bu yönden çok memnunum. Öğrenciyseniz eğer bir şans verin derim. Kolayca yemek yapabiliyorsunuz çünkü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.04.2021
    Baya İyi

    Olumlu yönleri: Vestel son yıllarda ankastre ürünlerde oldukça kaliteli işler çıkarıyor.. Tasarım açısından çok beğendiğim mpdeller arasından bu modeli tercih ettim. Modern görünümü iile birlikte kokuyu çekiş gücünden çok memnunum. Kullanımında kademelerinin olması yaptığım yemeğin kokul durumuna göre çalıştırmamı sağlaması açısından çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda ürün kolay temizlenebilir bir filtreye sahip. Bu açıdan çok kullanışlı.

  • Trendyol aracılığıyla, 17.10.2020
    (Ürünü satın aldı)

    henüz kurulum yapılmadı vestel servisini bekliyorum ürünü teslim aldığımda kutunun üzeri açıktı yani paketleme işlemi açıkçası beni tatmin etmedi 😕

  • Trendyol aracılığıyla, 06.07.2020

    gerçekten çok şık

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    2. DAVLUMBAZ OLARAK VESTEL VE GÖRÜNTÜSÜ İÇİN TERCİH ETTİM.ÇEKİŞİ ZAYIF FAN MOTORU ÇOK SESLİ ÇALIŞIYOR.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün sorunsuz şekilde tarafıma ulaştı ve kurulumu Vestel servisi yaptı. Hiçbir problemi yok, kargoya kısa sürede verildi. Teşekkürler Sade Home!

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Indirimden bir urunu 3 te bir fiyatina alinca insan cok mutlu oluyor arti servis takti ucretsiz tesekkurler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.10.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Her seyden önce temizliği kolay olması ve sesinin az calısması sessiz olması önemli aradıklarım özellikler. Bu özelliklere sahip bütçeme uygun bunu buldum ben de vakit kaybetmeden alayım dedim hazır fiyatı da uygunken piyasada cok pahalı mağazaları gezdim ama şansıma karşıma cıktı o kadar sessiz ve şık bir ürünki mutfağıma cok yakıştı umarım senelerce kullanırım kaliteli ve sağlam duruyor silmesi cok kolay en önemli artısı bu oldu bana aldığımda cok memnun kaldım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.10.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: biz 2 yıldır kullanıyoruz, mekanik kontrol edilebilen şık bir davlumbazdır. T tipi de deniyor bu modellere. Filtresi kaset filtre. Kullanımı kolay ve kullanışlı bir sorun yaşamadık.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.10.2019
    "çok sesli"

    Olumsuz yönleri: bu davlumbazı aldım keşke fiyatna değil özelliklerine ve araşırtma yaparak alsaydım yemek kokusu olduğu gibi içerde davlumbası sankş hiç takmamışım gibi bir de çok ses yapıyor .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: "Kokuları hızlı bir şekilde çekmesi harika, kaliteli malzemeden yapıldığı belli hem dayanıklı hemde yağ, kir tutmuyor. "

  • HepsiB. aracılığıyla

    Maalesef ürün çok yetersiz. Sanki hiç çekmiyor gibi. Bizdeki ürünün etiketinde hava debisi 650 metreküp/saat şeklinde belirtilmesine rağmen buradaki açıklamada debi daha düşük. Yani cihazın verileri inandırıcı değil. Tavsiye etmiyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.07.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Görsel olarak cok güzel ve filtresinin yıkanabilir olması cok kolaylık saglıyor bana saglamlılık bakımından vestel güvencesi ben memnunum umarım alanda memnun kalır

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.12.2018
    "Uygun fiyatlı ve emiş gücü yüksek bir davlumbaz."

    Olumlu yönleri: Benzerlerinden daha uygun fiyatla aldım.1.Kademede çok sessiz.3.Kademede ses yapıyor ama çok rahatsız etmiyor.Emiş gücü çok güzel.Komşulardan gelen kokuları bile emiyor.Lambası da güzel aydınlatıyor.Çok beğendik tavsiye ederiz. Olumsuz yönleri: Olumsuz bir yönü yok.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.12.2018
    "ürünü bildiğim için aldım süper kargo da sıkıntı yok ve üründe deformasyon yoktu tesekkurler."

    Olumlu yönleri: Ürün sorunsuz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel ADB-6004 Ankastre Davlumbaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel ADB-6004 Ankastre Davlumbaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat