A4-Tech G10-810F Mouse Yorumları

A4-Tech G10-810F Mouse yorum ve tavsiyeleri

(150 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    good quality comparing to price

    One of the best mouse in this price range. Pros: -wireless, -programmable keys, -7 keys, -up to 5 modes (so up to 35 diffrent functions for keys), -price, Cons: -not seeing any so far

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Yılan gibi mouse .kablosuz falan ama kablolu mouselara taş çıkartır

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ergonomisi çok iyi, bence eksikleri materyalin kalitesi ve tuşların basma hissi, ucuz hissi veriyor ama işinizi her türlü görecektir

  • HepsiB. aracılığıyla
    İki Yıldız

    Malzeme kalitesi kötü ve el tutuşu da iyi değil ama fonksiyonları iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    güzel ürün ele oturuyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    eh işte

    Bi lgtch kalitesi yok tabi ama sensör iş görür m545 bekliyoruz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Mause güzel ama KARGO durumu felaketti. 3 güne ulaşacak denen kargo 7 güne gelebildi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Very good product Thank you.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    keske Daha iyi bir marka alsaydim, dugmesine basdigimda kayiyor ve yeniden tiklamam gerek. Cok rahatsiz edici

  • NI1 aracılığıyla, 25.12.2019
    Alınabilecek en uygun fare

    Parasını son kuruşuna kadar hak eden bir fare.

  • NI1 aracılığıyla, 18.12.2019

    ürün büyük elli olanlar için çok rahat

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2019
    F/P nin bir adım ötesi

    bu ürünü yaklaşık 5 sene önce uydurma bi bundle olarak almıştım. bugüne kadar 2 fare kullandım oyunlarda özel diğer zamanlarda ve mobil olduğum zaman da bu ürünü. 11.2 x 7.7 x 3.7 cm ölçüleri var kısa enli ve dolgun. bileğinizi masaya paralel koyduğunuz zaman elinizi tam taşıyor ve parmak uçları biraz dışarıda kalıyor ancak bu olumlu bi durum çünki eli daha az yoruyor. Tıklama kalitesi ve sert sesi hala bozulmadı sol tuş teklemeye başlamadı. teker takılma yapmadı. teker yanındaki tuş işe yarıyor. çok skışık zamanlarda oyun da oynadım. beni yarı yolda bırakmadı. 1 Aa pil ile sonsuza kadar çalışıyor ve birçok yüzeyde sorunsuz şekilde hizmet veriyor. açma-kapaa düğmesi var altta ve pedleri hala yerli yerinde. A4 tech in ortalamasının da piyasa ortalamasının da üstünde bir ürün. dikkatli kullanırsanız karşılığını alırsınız.

  • NI1 aracılığıyla, 06.12.2019

    Ürün gerçekten fiyat performans ürünü. 4 yıl boyunca kullandım (günlük en az 10 saat pc başında oturan biriyim) . Bozulunca yeniden aynısını aldım. Ele oturması, pil ömrü, işlevi gibi konularda gerçekten gayet iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2019
    Beş Yıldız

    Bir linux kullanıcısı olarak tuşları programlama işi normalde meşakkatli bir iştir ancak windows bir makinada tuşları programlayıp linux makinanızda rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Tuş atama işinde oldukça fazla seçenek var ve oldukça tatmin edici.

  • NI1 aracılığıyla, 20.11.2019
    Ürünü beğendim

    Tuşlara istediğimiz özelliği verebiliyoruz. kendi sitesinde program var onu indirip yüklemek gerekiyor. genel olarak ben gayet beğendim. Şu an için memnunum.

  • NI1 aracılığıyla, 20.11.2019
    Güzel

    Yıllardır kullandığım ürün ve gerçekten de harika bir ürün. Mağaza aynı gün kargolayıp gönderdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2019
    ben memnun kalmadım.

    A4techin kablolu farelerini uzuuuun yıllardır çok seviyorum ve çok farklı meaknlarda uzunca da kullandım ancak kabloları çok sevmiyorum (kablosuz tercihim ev için Logitech G602 idi hep). İş yerinde kullanmak üzere bu kablosuz fareyi aldırdım. Ürün fonksiyonel, şık ve hafif...ama bana biraz fazla hafif geldi. Verilen paraya göre biraz daha ağır olmalıydı xD, bilmem anlatabildim mi? Uygulamasını indirerek tuşlara belirli görevler atanması harika bir olay...genişlik uzunluk elim için gayet iyi, fakat alçak kaldı kullanım tarzım için .Diğer taraftan fareyi yerinden hafifçe kaldırarak (claw tipi) kullanan insanlar bu fareyi kullanamaz, farenin kavranabilirliği iyi değil, serçe parmağı yorar. Uyku modu pilin uzun dayanması açısından gayet iyi bir özellik, ama pili en uzun süre ne kadar dayanır söyleyemem zira fareyi o kadar uzun kullanmadım....Gelelim affedilmez bir konuya: fare arada donuyor, bazen imleç hareket esnasında takıla takıla gidiyor, bazen ise kitleniyor, 2-3 sn sonra çalışmaya geri başlıyor. Belki de çevredeki varsa göremediğim diğer 2,4 MHz bileşenlerden, orasını bilemem; ama diğer farelerde bir şey olmuyordu. Hasılı ben memnun kalmadım. Hepsiburada.com platformuna ve satıcı Elmacık'a hızlı kargo için teşekkür etmeden geçmeyeyim yine de.

  • Media Markt aracılığıyla, 11.10.2019
    KULLANIŞLI

    Fiyat performans oranı düşünüldüğünde alınabilecek en iyi mouse lardan

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2019
    Menzili gerçekten kötü

    Mouse nın özellikleri ele oturması düğmeleri gayet güzel Ama çekim alanı gerçekten berbat özelliklerinde çekim alanını 15 veya 20m olarak seçebiliyorsunuz ama sinyal alıcıyı laptop umun arka usb girişine taktığımda 40cm bile uzaklaştırsam saçmalamaya başlıyor, mouse kendini beklemeye alıyor çalıştırmak için tekrar düğmeye basman gerekiyor, hareketlerinde takılmalar atlamalar oluyor. Tek problemim uzaktan kullanılamaması geri kalan her şey güzel.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
A4-Tech G10-810F Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. A4-Tech G10-810F Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat