A4-Tech G9-558Fx-2 Siyah Nano Usb Mouse Yorumları

A4-Tech G9-558Fx-2 Siyah Nano Usb Mouse yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Kronik sorunu olan bir ürün!

    Mousun üzeri piano black ve çok havalı duruyor. A+ tech in diğer modellerinden farklı olarak alıcı kısmı ise çok bayağı duruyor. Bunun haricinde üsütün bir özellik olarak belirtilen tüm yüzeylerde çalışma durumu tam bir fiyasko. Kullanım sırasında 10-15 dakikada bir kopma yaşanıyor. Kesinlikle almayınız. Kullanışlı bir ürün değil. Ben kırtasiyeden almıştım. Adam geri alsa hemen geri veririm. Paranıza yazık

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2017
    Bence mantıklı değil hele de ben 25 tl iken aldım

    Aktif kullanım sırasında (yani gezinirken - ara vermeden) 3-4 sn için donduğu zamanlar oluyor!! Bahsedildiği gibi farklı zeminlerde kullanım kolaylığı sağlamıyor. Hatta çoğu mouse bundan daha iyi. 4 aydır kullanıyorum hep aynıydı. Oyun için kullansaydım çıldırabilirdim. Değiştirmeyi düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2017
    Beş Yıldız

    fiyatına göre güzel bir mouse

  • NI1 aracılığıyla, 16.01.2017
    Malzeme hariç gayet iyi

    ürünün malzeme kalitesi çok üst düzey değil. 6.5/10 falan verilebilir. Ancak ortada yer alan özel fonksiyon tuşu var, mouse havada sallanınca ses çıkarıyor tıkır tıkır. onun dışında ürünün orijinal sitesinde yazılan özelliklerin tümü yazılımsal olarak mevcut. ürün fotoğrafında yer aldığı üzre tam tepesinde o imzavari yazı ve altında a4tech tarafından çinde üretilmiştir (produced by A4Tech CHINA) yazısı var.

  • NI1 aracılığıyla, 15.12.2016
    Hayal kırıklığı yaşadığım anlar oldu.

    Ürünü ben açtım Pilinin jelatinini bile ben açtım ama Pil son anını yaşıyormuş. Bunu beklemediğim için Bilgisayarım algılamadı. epeyde dertlendim. Vuruk yok kırık yok bu maus neden çalışmaz diye. E yeni ürün birde neden arızalı olsun. Suçu PC de bulmaya kalktım. Maus ışığıda yanıyor. Meğersem Pil bitikmiş. Pili değiştirdim Bilgisayarım tanıdı. Zaten sipariş sonrası alıştığımız süreçte Ürün elime ulaşmayınca üstünü bu sorun ciddi anlamda bende olumsuz etki bıraktı. Özetle Ürün ya alındığı gün yada ertesi gün Kargoya verilir bir sonraki gün Ürün elinde olmalıdır. Böyle bir sistem var. Ancak bu ürünün satıcısında biraz relax olacaksınız ona göre :-)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
A4-Tech G9-558Fx-2 Siyah Nano Usb Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. A4-Tech G9-558Fx-2 Siyah Nano Usb Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat