Bosch HMT84G421 Mikrodalga Fırın Yorumları

Bosch HMT84G421 Mikrodalga Fırın yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bosch kalitesi

    İç hacim genişliği yeterli, güvenle kullanılabilecek bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.11.2021
    Tam umduğum gibi değil

    Olumlu yönleri: Ürün malzeme kalitesi güzel lakin daha önceki kullandığım mikrodalgalar gibi tam içini ısıtmıyor tam benimseyemedim ama gene de güzel alabilirsiniz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.09.2020
    "İyi"

    Olumlu yönleri: Eski mikrodalga fırınımız yanıp duman çıkartınca mecburen yeni bir taneye ihtiyacımız oldu çok sık kullandığımız bir eşya çünkü. Bu sefer şansımızı Bosch'tan denedik ve bence çok başarılı bir mikrodalga. Eskisini de yıllarva kullanmıştık bu ürünün de uzun süre gideceğini düşünüyorum. Kullanımı kolay ve pratik bence her evde olması gereken bir şey bu.

  • Media Markt aracılığıyla, 05.03.2019
    çok kaliteli ve çok şık

    yemekleri çok kolay hazırlamamı sağlıyor. buz çözme fonksiyonu olduğu için zamandan çok tasarruf ediyorum. 5 güç seviyesi var ve zaman ayarlı çok kaliteli bir mikrodalga. bne çok memnun kaldım ayrıca çok şık ve kullanışlı.

  • NI1 aracılığıyla, 29.11.2017
    Mukemmel urun

    Bosch kalitesi tartisilmaz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch HMT84G421 Mikrodalga Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch HMT84G421 Mikrodalga Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat