Beko MD 1610 Mikrodalga Fırın Yorumları

Beko MD 1610 Mikrodalga Fırın yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 24.12.2015

    kaliteli ve ucuz

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 18.05.2015

    uygun fiyata alınabilecek en iyi mikrodalga fırınlardan biri.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.05.2015

    Wattı daha yüksek olabilirdi ama ürün giriş seviyesi olduğundan yeterlidir, çok pratik kullanımı çok kolay, mlz kaliteli, görünüşü de fena değil. Işıklandırması vardır bazı marka-modellerde olmadığını duymuştum, fiyatı da gayet uygundur.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.04.2015

    mikrodalga fırına ihtiyacı olanların tercih edebilecekleri iyi bir mikrodalga. hem oldukça pratik ve istediğiniz her yiyeceği rahatça ısıtıp yiyebileceğiniz bir mikrodalgadır. fiyatından dolayı bence herkes bu mikrodalgayı tercih edebilir ve evinde kullanabilir.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.03.2015

    Mikrodalga fırın benim elim ayağım gibi. anneler günü için anneme de hediye olarak mikrodalga fırın düşünüyorum. internetten araştırma yaptım da baktım en uygun fiyat Beko mikrodalga fırında ve aranılan tüm özellikler de mevcut.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    ürünü sipariş ettim geldiğinde elime ulaştığında yorum yapabilirim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko MD 1610 Mikrodalga Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko MD 1610 Mikrodalga Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat