LG MH6343DAR Mikrodalga Fırın Yorumları

LG MH6343DAR Mikrodalga Fırın yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 13.05.2020

    10 yıldır kullanıyorum mükemmel 2 3 dk da buz çözüyor temizlemeside çok kolay kesinlikle tavsiye ediyorum

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 10.07.2017
    Düşünmeden Alınız.

    Ürün Mikrodalga olarak çok iyi. 30 sn de soğuk yemekleri olması gerektiği şekli ile ısıtıyor. Tava yanma derdi yoktur. Izgara kısmını ise henüz denemedim. Ama Mikro dalga olarak harika. Abartısız söylüyorum uygun aparat ile çay bile yapabilirsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 29.01.2017
    Hasarsız fırın, hızlı teslimat

    Ürün çok güzel. Problemsiz. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 10.01.2017
    LG MH6343DAR Gümüş Rengi Kombo Fırın

    Ürünü Ev hediyesi olarak bir yakınımız için aldık.İyi bir ürün olduğunu düşünüyorum.Kullanma şansım olmadığı için kullanımıyla ilgili yorum yapamayacağım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2016
    Beş Yıldız

    tek kelime ile mükemmel. LG yaparsa iyisini yapar. güvendiğim ve tercih ettiğim bir marka. Ayrıca çok hızlı ve özenle paketlenmiş bir gönderi. kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2014
    Tek kelime ile "Harika"

    ürünü cumartesi sipariş vermeme rağmen pazar günü kargo bilgileri gönderildi.çok hızlı bir şekilde elime ulaştı.Ürünü denemek için aldım tüm ürünlerim samsung.Ama mikro dalga olarak LG gerçekten güzel bir başarmış.Bir mikro dalga almayı düşünüyorsanız ideal bir seçim.İçindeki ızgara sayesinde ayrıca fırın olarak da kullanabilirsiniz.Türkçe ve kullanımı rahat.Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2014
    şimdilik kusursuz

    her türlü pişirim işini görüyor,cok fazla programlama imkanı sunuyor, bu fiyata hem fırın hem mikrodalga ve estetiği ile LG kalitesi ben burdayım diyor...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG MH6343DAR Mikrodalga Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG MH6343DAR Mikrodalga Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat