Fakir MW70200 Mikrodalga Fırın Yorumları

Fakir MW70200 Mikrodalga Fırın yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Sorunsuz güzel ürün öneririm

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet başarılı. Tam istediğim gibi buz çözme ve ısıtma işlemleri için kullanacaklar için gayet ideal kaliteli.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2020
    İYİ

    Olumlu yönleri: Mikro dalgamızı biz geçen sene aldık. Rengi tasarımı çok hoşuma gitti o yüzden bunu aldım ama performansından da çok memnun kaldım. Bence bu fiyata alınabilecek en iyi mikro dalga diyebilrim. İhtiyacı olanlara tavsiye ederim kesinlikle.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.09.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Malzeme kalitesi ön kapak plastik, basit duruyor, sevmedim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: Ablamla geçen sene anneme anneler günün de mikro dalga fırın aldık. Fakir MW70200 S bu marka ve modeli tercih ettik. Güç 700 W Kapasite 20 L Güç Seçeneği çoklu Zaman ayarı var Seviye çoklu Kapak Tutma saplı geniş cam kapak Bitti sinyali var Hızlı buz çözme var. LCD ekran var. Annem daha çok ısıtma olarak kullanıyor ya da buz çözme opsiyonu nu çok kullanıyor. Biz gayet memnunuz. Daha doğrusu annem gerçekten çok memnun. Almayı düşünürseniz biz çok araştırarak aldık. Gayet de memnunuz. Fiyat / performans ürünü bence rahatlıkla albileceğiniz bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.06.2019
    .

    Olumlu yönleri: 20 lıtre fırının hacmı var. 5 farklı guc kademesı var. Hızlı buz cozme ozelıgı oldugu ıcın cok kullanabılıyorum. Derın dondurucudan cıkan yıyeceklerı hemen cozup yemegı hazırlayabılıyorum. Hem uygun fıyata satın aldım hem de cok kullanıslı buldum.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.10.2018

    ekmegi isittigim zaman hemen kuruyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.05.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Şık ve Güzel

    Olumlu yönleri: Ürün gayet iyi öneririm.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.09.2017
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) maceraya gerek yok işte mikrodalga...

    Olumlu yönleri: ürün çok kullanışlı sonuçta alman malı !

  • NI1 aracılığıyla, 24.04.2017
    Neden ezik çıktı ?

    Ürün iyi gibi ama illaki azda olsa ezik büzük gönderiliyor. Yazmak zorunda kaldım. Zira ürünü sipariş etmeden önce uyardığımda biz yetkili bayii olduğumuz için kontrol amaçlı açıp ezik büzük yeri varmı yokmu diye bakıyoruz demişlerdi. Bakmışlar ama önemsenmemiş demekki yine azda olsa sol ön üst köşesi ezik geldi. Şimdilik çalışma durumuna engel teşkil etmediği için keyfe keder deyip kabul ettim. inşallah ileride sorun olmaz...

  • NI1 aracılığıyla, 01.02.2017
    teşhir ürün

    ürün annatıldığı gibi lakin kutusu açılmamış sıfır ürün parası verip teşhir ürün yollamalından sıkıldım hep aynı terane.

  • NI1 aracılığıyla, 20.11.2016
    Hesaplı ve Güvenli

    Fakir yoruma gerek olmıyacak kadar bilinen güvenli ve tecrübeli bir marka.Fiyat ise bu döviz artışı döneminde tersine daha ucuz ve makul. cihaz mükemmel ve çok fonksiyonel. teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 20.10.2016
    Memnunum

    Dijital bir ürün istemiyorsanız tavsiye ederim. Annemin fırınını yeniledim. Çok beğendi ve kullanışlı buldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2016
    Fiyat performans güzel,kullanışlı

    Fiyatı gayet uygun. Alman kalitesi zaten belli...Sağ taraftan basılarak açılması ileride problem olur mu bilemem? Kollu olsa daha mı iyi olurdu keyfe kalmış...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir MW70200 Mikrodalga Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir MW70200 Mikrodalga Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat