Fakir MW 90230 Mikrodalga Fırın Yorumları

Fakir MW 90230 Mikrodalga Fırın yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2009
    GÖRÜNTÜ VE KULLANIM ŞAHANE.

    UZUN ZAMANDIR MİKRODALGALARI ARAŞTIRIYORUM. İÇLERİNDE EN BEGENDİM ÜRÜN BU OLDU. DIŞI AYNA KAPLAMA. BUZDOLABIMIN DIŞIDA AYNA KAPLAMA OLDUĞU İÇİN VE BİRÇOK FARKLI PİŞİRME ÖZELLİĞİ BULUNDUĞU İÇİN BUNU İSTİYORUM. ANCAK RESİMDEN DE ANLAŞILACAĞI ÜZERE BİRAZ BÜYÜK. BU NEDENLE EV TUTTUKTAN SONRA BURADAN ALICAM. EN UYGUN FİYAT BURDA ÇÜNKÜ. İNŞALLAH MUTFAGI GENİŞ BİR EV BULABİLİRİMDE BU MİKRODALGA FIRINI ALIRIM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2008
    Izgara ve diğer getirileri.

    Elektriğin bu denli pahalı olduğu bir ortamda binlerce wattlık fırın alıp saatinizi meşgule tmek yerine mikro dalga kesinlikle sağlıklı ve zamandan, enerjiden büyük tasarruf yapıyor. Tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir MW 90230 Mikrodalga Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir MW 90230 Mikrodalga Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat