Bosch DHU665CTR Aspiratör Yorumları

Bosch DHU665CTR Aspiratör yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kırık ve arızalı geldi.Satıcı firmayı aradığımda ise hiç ilgilenmediler bile.Servise başvurın cevabını aldım.Çalışmadığı halde duruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün kumanda paneli kırık geldi.satıcıya ulaşarak durumu bildirdiğimde yapacak bişey olmadığını servis çağırmam gerektiğini söyleyip geçiştirdiler. Şu anda görüntü amaçlı kullanıyoruz cihaz çalışmıyor hiç bir şekilde

  • NI1 aracılığıyla, 30.06.2018

    Ürün hasarlı geldi.kargo kolisi sağlamdı. fakat davlumbazın üst sacı ve arkası ezik malı gönderdiler .kargodan kaynaklı değil.daha kurmadım çalışıp çalışmadığını bilmiyorum

  • NI1 aracılığıyla, 12.09.2017

    gorselde gorundugu gibi guzel ama cok ses yapiyor

  • NI1 aracılığıyla, 17.03.2016
    Fena değil

    Ürün güzel fakat sürgülü almam gerekiyormuş servis geldi kurulum yapmadı mağazaya sordum paket açılmadı sürgülü ile değişim yapabilirmiyiz diye cvp alamadım, kendim taktım ve garantiden çıktı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch DHU665CTR Aspiratör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch DHU665CTR Aspiratör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat