Simfer 4257 Inox Dijital Mini fırın Yorumları

Simfer 4257 Inox Dijital Mini fırın yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Guzel ürün

    pekiyi cok iyi güzel görünüyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2018
    Başarılı

    Ürünü sipariş ettikten 3 gün sonra geldi güzel paketlenmişti.İlk denemek için boş çalıştırmak gerekiyor daha sonra annem kek pişirdi ve şaştı kaldı harika pişirdi yemeklerimizi keklerimizi hep bu fırınla yapıyoruz bence alın asla pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2017
    İYİ

    Fırını test ettim. Çalıştığında fanı çok gürültülü çalışıyordu. Servisi çağırdık. Fabrika hatalı çıktı. Fanı yelpazeli çalışıyordu. Değiştirdiler. Ama sağolsunlar tam 60 Günde değiştirdiler fanını. SİMFER in servisini herkes bilir maalesef bu şekilde. Yanlış fan taktılar, sürekli parça bekliyoruz falan dediler. Anlayacağınız çok uğraştım servisi ile. Allah SİMFER servisine düşürtmesin. Servis kötü hatta çok kötü ilallah dedirtir.. Servis dışında fırını beğendim. pişirmesi falan gerçekten çok iyi. Bazı arkadaşlar yorumlarda , balık yaptım aynı anda bilmem ne pişirdim hiç koku olmadı falan diyor. Külliyen yalan arkadaşlar. Fırının arka tarafında hava çıkışı var e sonuçta birde fanlı. Fanın olduğu tarafta da çıkışlar var. Yani kokunun hiç olmaması saçmalıktan başka bişey değildir. Koku oluyor tabi . AMa öyle çok da değil. Fırın beklentilerimi karşıladı. Tek sıkıntı iki yanı var. 1. 'si SERVİS HİZMETLERİ 2.'si ise pişirme süresinin gerçekten uzun olması. 45 Dakikada pişen tarifi 1. 90 dk da pişirir . Bilginize. Umarım bazı alacak olan arkadaşları bilgilendirmişimdir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2017
    Beklentilerimin ötesinde.

    Fırın görsel olarak oldukça güzel,mutfakta şık duruyor.Biraz büyükçe,ilk başta düğmeler karışık gibi geliyor ancak çok kullanışlı ve pratik.Bir kaç kez kullanabildik şimdilik çok memnunuz.Buz çözme yoğurt yapma gibi fonksiyonlarının olması da artısı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2017
    Memnunum

    Yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Daha çok börekçi olarak kullandım. Yoğurt yapma fonksiyonunu henüz testten geçirmedim. Fakat fırın olarak gayet başarılı bence. Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.10.2016
    ON NUMARA BEŞ YILDIZ.

    midi fırın için çok araştırma yaptık hani paranın önemi yok bir kere alalım uzun süre kullanalım dedik başka markadan sipariş verdik ikinci el kırık dökük bi ürün geldi moralimiz bozuldu geri iade yaptık yani ismin ve paranın pekte önemli olmadığını gördük sonra simfer midi yi gördüm eşimle bunu aldık makarna + balık aynı anda pişirdim sonuç mükkemel kokular birbirine karışmıyor zaten ikisi için iki ayrı zaman ayarı var ayrıca fırın çalışırken ne piştiğini anlayamazsınız diğer fırınlar gibi kokuya boğmuyor evi kek poğaça bütün hamur işlerini denedim sonuç harika eski fırınımda yaptığım bi kek vardı bu fırında yaptık tarif aynı kek kalıbı aynı o kek sanki çoğaldı resmen fırından taştı aktı :D ortalık battı ama tadı enfesti sulu yemeklerden ızgaraya her çeşit yemeği denedim hiç bi sorunum yok menü karışık gibi geliyor ama kullandıkça alışıyorsunuz 50 den başlayıp 250 ye kadar (-50 , 55 , 60 ,65 gibi )+5 lik sistemde giden ısı ayarı var ki bu mükkemmel . yemeklerimi bile fırında ısıtıyorum. görsel olarakta çok şık rezidans gizli olmasada kullanılan malzeme çok kaliteli taşan kek dökülen balık yağı patlayan kestanelerimize rağmen nemli mikrofiber bez ile anında tertemiz oluyor parasının çok çok çok üstünde bi performansı var alınabilecek tek fırın TEŞEKKÜRLER SİMFERR TEŞEKKÜRLER HEPSİBURADA

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.09.2016
    idare eder belki

    ben aldım ancak arkadaşta daha kalitesiz olan fırınını kullanıyoruz, neden çünkü ya ben ayarlayamadım yada fırın böyle pişirme süresi çok uzun ve sıcaklık yeterli olmuyor. 250 derece yani

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2016
    Güzel

    urun 3 gune geldi ilk geldiginde sicaklik ayarini yapamadim ama begersem baya bastirmak lazimmis o tuşa ayni sekilde cocuk kilit tusunada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2016
    Çok kullanışlı

    Ürün belirtilen tarihten çok önce elime ulaştı. Öncelikle hızlı ve sorunsuz kargo için teşekkürler. Ürüne gelirsek eğer şunları söyleyebilirim, henüz yoğurt yapma özelliğini kullanmadım ama diğer özellikleri gayet güzel. Hızlı ve eşit pişiriyor. Ayrıca mutfakta çok şık duruyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.12.2015

    iyi ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2015
    Güzel ürün

    Alalı on gün oldu.Menusu bıraz karısık gıbı geldi başlarda,bıraz kurcalanınca öğreniliyor.Zaman ve sıcaklık ayarlı aynı zamanda zamanı ayarladığınızda kafanızı şişirecek kadar ses çıkaran bir alarmı var. Turbosu da var.Alacak olanlar varsa bu fiyata güzel bir ürün.Tavsiye ederim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.07.2015
    Tavsiye etmiyorum

    Ürün: Simfer M4257 Dijital Midi Fırın 23.06.2015 de aldığım fırın kusurlu olduğu için değişim nedeni ile iadesini 30.06.2015 de size teslimi yapıldı sizde 02.07.2015 tarihinde elime ulaşmak üzere yeni fırını gönderdiniz, müşteri hizmetleri ile yazışmalarımızda ikinci ürünün kontrol edilerek kusursuz tarafıma iletilmesini talep ettiğimde ürün fabrika kutusunda el değmeden müşterilerimize gönderiliyor dendi fakat ben dün ürünü açmadan kontrol ettiğimde kutu gayet de açılmış, gelişi güzel sizin reklamınızın olduğu bantla bantlanmış, fırın üzerindeki parmak izlerine bakılınca da bayağı kontrol edilmiş orijinal ürün olmadığı da buradan belli olmaktadır. Şimdi ise bu ürünü benim ilk üründeki şikayetlerim dikkate alınarak 2. Ürünü ilkinden nasılda daha kötüsünü gönderirsiniz anlam veremedim. İlk ürünü aldığımdan ikinci ürün elime ulaşana kadar görüşmelerimiz gayet olumlu geçerken şimdi size ne telefonla nede mesajla ulaşamıyor mesajıma da dönüş yapmıyorsunuz, bahsettiğiniz müşteri memnuniyeti buraya kadar mıydı. Eşimin fırından midesi b*****dı artık fırın istemiyor sayenizde mutlu edeceğim eşimi mutsuz ettim sağolun ya. Şimdi size ulaşabilirsem ürünü adresinize tekrar kargolayacağım yeni ürünü göndermeyin çünkü biliyorum ki başlarda da belirttiğimde aslında siz dediğiniz gibi orijinal ürün satmıyorsunuz, mağazaların satamadığı stokta kalmış spot kusurlu ürünleri insanları internetten kandırarak ucuza satıyorsunuz. Sayenizde internet alışverişime son veriyorum bundan sonra görmeden ürün almanın zararını da aynı bu mailde yazdıklarım gibi tüm internet sitelerinde yazacağım. Gerekli çözümün bulunmasını acilen tarafınıza iletirim aksi takdirde yasal süreci başlatacağım.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.03.2015

    Bu fırını yeni evlendiğimiz zaman almıştık o günden sonra ilk defa kullanmak geçen hafta nasip oldu. yemek pişirdim ve çok lezzetli bir yemek ortaya çıktı zaman ayarlaması ile lezzetli yemekler ortaya çıkmakta.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Simfer 4257 Inox Dijital Mini fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Simfer 4257 Inox Dijital Mini fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat