Korkmaz A493 Oveny Compact Fırın Yorumları

Korkmaz A493 Oveny Compact Fırın yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2020
    "KALİTELİ"

    Olumlu yönleri: Ayarlı pişirme süresi ile fırına attığım börek ya da kek sürsini kendim ayrlayabiliyorum üst ve alt aynı derecede ısınıyor ve tepiye ısı dağılımı aynı oluyor pişirme perfromansından memnun kaldım kesinlikle öneririm.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.06.2020
    "İYİ"

    Olumlu yönleri: maksimum sıcaklığı çok memnun edici 250 derece. Ayrıca 32 lt bir mini fırın . Izgarlı gri renkte olmasınıda çok beğendim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.04.2020
    "eh işte"

    Olumsuz yönleri: tasarımını beğenemedim ne yazık ki. 32 lt ve max 250 derecede ısıtma sağlıyor ama çok gelişmiş bir işlevi yok maalesef.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.11.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Mini fırında da harikalar yaratan korkmaz yine kalitesini konuşturmuş. Pişirmesi gerçekten çok başarılı. Hem hızlı hem kolay daha ne isteyebilirim ki. Hem yer kaplamıyor hemde usta işler çıkartıyor. Fiyat konusun da aşırı uygun kesinlikle korkmaz hem kalite hem fiyat konusunda çok iyi bir marka

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.10.2019
    "Çok Memnunum "

    Olumlu yönleri: Fırının tek bölme olması işimi gittikçe zorlaştırdı. Fırında işim olduğu zaman davul fırında kullanmak zorunda kaldım misafirlerime yemek yetiştirebilmek için. Güzel de pişirmiyor. Birçok keklerin ikincisini yapmak zorunda kalıyorum. Kekimi kabartmadığı gibi üstünün ve altının yanmasına sebep oluyor. Kaç yıllık ev hanımıyım ilk defa böyle bir fırın ile karşılaştım her seferinde yüzümü kara çıkarıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Bu mini fırın sayesinde evimde canım ne isterse hemen yapabiliyorum. Pişirmesi çok iyi altını ve üstünü eşit bir şekilde ve hızlıca pişiriyor. Isınması da çok hızlı oluyor. Isınan fırına atılan yemekler sanki daha güzel oluyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Her eve lazım olan bir ürün. Çok memnun kaldım üründen. Kargoda çok hızlı geldi. Çok pratik ve kullanışlı. Üstelik alt ve üst kısmı eşit ısınıyor. Bir sürü para verdiğim fırında bu kaliteyi görmedim. Gerçekten Korkmaz ürünlerine güvenim tam olarak arttı.

  • NI1 aracılığıyla, 31.07.2019
    fırın harika iş çıkardı

    ürün çok kullanışlı 1.gün kek denemesi vardı çok güzel pişirdi.çayla kekle kutlaması güzel oldu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Ürün fiyat olarak ortalama bir ürün olup kullanım olarak şu an çok memnunum. Hızlı bir ısıtma işlemi yapmak için aldığım ürün ve küçük bir ürün olduğu için her yere kolaylıkla sığabiliyor turbo pişirme özelliği olduğu için hızlıca pişirme işlemimi hallediyorum tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 09.04.2018
    Hızlı gönderi

    Fabrikasyon ambalaj, hızlı gönderi, kaliteli ürün

  • NI1 aracılığıyla, 04.03.2018
    Beklediğimden iyi

    Pek çok mini fırında olduğu gibi, bu fırında da kek pişirirken üzeri çok hızlı pişiyor. O nedenle önce alt ısıtıcıyla başlamak gerekiyor. Fakat her yerini eşit pişiriyor ve iç kaplaması leke tutmuyor. Aydınlatması da olsa daha kullanışlı olacakmış.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.12.2017
    "Aman ha sakin "

    Olumsuz yönleri: Urun kapaginin ucu kirik çıktı magazayla görüşüp durumu anlattıgımda "kargo tespit tutAnagi tutturdunuz mu" cevabini aldim amlajin disindan icindekinin saglam oldugunu bilmeniz lazim Süpermen falan olmaniz lazim yani

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.12.2017
    "teşekkürler"

    Olumlu yönleri: teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2017
    Üç Yıldız

    200 dereceye ön ısıtma yapmak yarım saati buluyor. Hatta geçiyordur bile. 1300 vatlık rezistans yeterli gelmiyor sanırım. Kapak tek cam. İç aydınlatma lambası yok. Kabaran türde gıdalarda, (kek, ekmek) üst rezistansa çok yaklaştığından yanmaya başlıyor. Bu tip fırınların iç yüksekliklerini biraz fazla tutmayı hiçbir marka akıl etmedi yıllardır. Kabarınca yanıyor işte. 5 santimetre daha pay bıraksalar sorun kalmayacak.

  • NI1 aracılığıyla, 31.12.2016
    güzel

    Fiyatına göre iyi bir ürün. Küçük yerim vardı çok iyi oldu. yalnız ışığı yokmuş onu farketmemiştim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.11.2016
    Dört Yıldız

    Cok memnunum iyi ki almisim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Korkmaz A493 Oveny Compact Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Korkmaz A493 Oveny Compact Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat