Bosch HKP110150F Midi Fırın Yorumları

Bosch HKP110150F Midi Fırın yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 24.12.2019
    süper

    CAN35 dükkanının değerli sahibi Hakan Beye çok teşekkür ederim sipariş aşamasından satışa nihayetinde kargo ve teslim sürecinde iletişimi hiç koparmadı ve sorunsuz bir şekilde ürünümü aldım herkese örnek olacak tavrını ve samimiyeti için tekrar teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2018
    Beş Yıldız

    Yaklaşık10 yıldır kullanıyorum mükemmel fırın 1 kere tamir ettirdim.Yenisini alıp bunu atamıyorum taş gibi bir fırın yıllardır mükemmel piliç çeviriyor .Tavsiye ederim.yalnız börek için büyük ailelere küçük gelebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2016
    Almayın !!!

    Alalı 1 ay kadar oldu her dafasinda bi umutla yapıyorum kekimi ama bi kere bile yenilebilir olmadi.bi taraf yanıyo bi taraf pişmiyo kek borkek ne olursa hepsi ayni sekilde .güvendik aldık ama boşa çıktı tavsiye etmiyorum.!!!!

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2013
    güzel fırın

    fırını alalı yaklaşık 1 ay oldu yemek kek börek hepsini denedim harika oldu hepsi ,kapaığı açıp çevirmenize gerek yok ısı heryere eşit dağılıyor. piliç çevirmede yağlar damlayıp duman oluyor altına yağlı kağıt serdik biraz azaldı ,küçük bir tavuk alıp kanatlarınıda kesmeniz gerekir dönerken çarpıyor üsteki ısıtıcılara .ama piliç çevirmenin tadına doyamadık kesinlikle dışardakilerden çook lezzetli

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2012
    harika bi ürünn

    yaklaşık 2,5 yıldır bu ürünü kullanıorum iyiki almışım diorum herşeyiyle dört dörtlük çok memnunum pişirmesi ızgarası süperr herhangi bi arıza dahi açmadı çokta kaliteli

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2012
    geniş hacimli

    mini fırın olunca çok da ufak olsun istemiyoruz aslında hani misafır geldiğinde de işe yarasın,yakıtını düşünmeden arasıra kek yapılsın.Ben amatör pastacı olarak şiddetle tavsiye ederim arkadaşlarımda almıştır ve çok memnunlar.13 seneden beri sık sık sullanırım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.07.2012
    Kaliteli ve Ömürlük

    Ben 7 yıldır kullanıyorum, kek, börek, balık ve piliç çevirmede mükemmel ancak fırın torbası ile yaptığım yemekleri çok geç pişiriyor. Işıklı olmaması ve hacminin dar olması dezavantaj. Atsam atamam, satsam satamam taş gibi bir fırın ama malesef büyük tepsili ve ışıklı başka bir midi fırın almam gerekiyor, zira gitgide kalabalık bir aile oluyoruz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2012
    Plic cevirme Ozelligi Cok Onemli

    Bu firinin cevirdigi pilici yiyen bir daha plic cevirmeyen firin almaz . Mutlaka deneyin .Pilic cevirme ile yapilan yemekler farkli , Leziz ve ucuzdur, Aile butcenize katki saglar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2012
    süper mini fırın

    yaklaşık 4 aydır kullanıyorum.süper diyebilirim.daha önce büyük fırın kullanıyordum alışmam zor olurdiye düşündüm, ama çok kolay oldu.aklınıza ne geliyorsa harika pişiriyor.ayrıca baığıda çok güzel yapıyor.ızgarası ise mükemmel.çok fırın baktım en iyisi budur...

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2011
    çok güzel

    fırınımı alalı dört beş gün oldu her şeyiyle denedik gayet güzel şimdilik dört dörtlük diyorum hepsiburada farkıyla hızlı gönderiyide unutmamak lazım teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2011
    mükemmel

    arkadaşlar ufak olması ve içinin aydınlığı olmaması dışında çok kaliteli 7 senedir kullanıyorum ozaman bile çok para vermişdim ama hakkını verdi çok sağlam ama pişirme sırasında içi aydınlık olmadığı için özellile keklerde problem oluşuyo ama kalitesi pişirmesi okadar güzelki onlarıda gözardı edebirsiniz lezzet olarak da çok süper tepsileride çok kullanışlı ama ben şimdi yuvarlak tepsi alabilen ve büyük miifırın istiyorum nüfusumuz artığı için bana çok ufak geliyo ama maşallah hala taş gibi fırın almak isteyenlere son tavsiyem çok ilk aylarda çok ağır pişiriyo hele yemeklerde saatlerce beklemeniz gerek ona göre düşünün derim.bende burda bi üründen daha çok yorumlara bakdığım için yardımcı olmak adına fikrimi paylaşdım :)))

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2011
    Turbosu yok

    Ürünün turbosunun olmaması en büyük dezavantaj. Herşeyi yapmışlar içine sıcak havayı döndermek için bir fan koyamamışlar. Pişirirken tepsiyi elle çevirmek gerekiyor. Bu da ürünün tüm güzel özelliklerini silip süpürüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2008
    herkese tavsiye ederim

    bu fırını 4 ay önce aldık.aslında pek fazla özelliklerini incelemeden aldım.fakat çok memnunum.temizlenmesi kolay,küçük fazla yer kaplamıyor.çok sık kullandığım bir ürün.ısı dereceleri çok fazla.birde saat zaman ayarlı olması benim için çok kolaylık oldu. ayrıca 300 karakter işi biraz şaçma ? neden ? çünkü az ve öz olan makbuldur. :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2008
    ÇEVİRME YAPMASI ÇOK GÜZEL

    ÜRÜNÜ İLK HAFTASINDA BÜTÜN YÖNLERİ İLE DENEDİK (BÖREK,KEK,PİLİÇ ÇEVİRME,BALIK) HEPSİNDE BAŞARILI TAVSİYE EDERİM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2007
    güzel diyorlar

    bunu kullanan bir arkadaşım var güzel olduğunu söyledi bende almayı düşünüyorum fiyatıda hepsiburada farkıyla her zamanki gibi çok uygun

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch HKP110150F Midi Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch HKP110150F Midi Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat