Ferre MF42S s 42lt midi beyaz Fırın Yorumları

Ferre MF42S s 42lt midi beyaz Fırın yorum ve tavsiyeleri

(33 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Düşünmeden alabileceğiniz güzel bir ürün. Çift camlı olduğu için ısı yalıtımı çok iyi ve kısa sürede istenilen sıcaklığa geliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürünü teslimi cok hızlıydı ve sorunsuz geldi daha kullanmadım laın inşallah güzeldir boyut olarak buyukmüş 42 lt

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Malzeme olarak gercekten kaliteli.Cok guzel paketlenmis sorunsuz teslim oldu.İlk denemeyi sagladim oldukca basarili.Ebat olarak kucuk degil yer sorunu olanlar dikkat etsin .Ama bilindik cogu markadan cok daha iyiymis alacaklara tavsiye edilir

  • Trendyol aracılığıyla, 02.07.2022
    (Ürünü satın aldı)

    oldukça cüsseli bir ürün geldi… henüz kullanmadım ama beklentim yüksek… kaliteli görünüyor…

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.05.2022
    ferre

    Olumsuz yönleri: şuan kullanamıyoruz ferreden hayal kırıklığı kenarda süs duruyor önce aydınlatma patladı sonra fırın toplamda 10 kez kullanildi

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Harika büyük pişirmesi de çok güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.06.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) kesinlikle tavsiye

    Olumlu yönleri: ürün satıcı ilgili ve şeffaf sorularınıza net cevaplar veriyor. Takdir ettik. Ürüne gelince ürünü marka-performans açısından kaliteli bulduk. Et, tavuk,balık pişirmede oldukça başarılı. Ekmek ve börek konusunda tam istenilen ayarda. Sebze pişirmede çok işime yarıyor. 1 kare 1yuvarlak tepsi ve ızgara teli var içi gayet geniş. ısınma hızlı zamanlayıcısı var . sık sık kullanıyoruz.Enerji tasarrufunda oldukça iyi çok sık kullandığımız zamanlarda bile faturaya bariz bir etkisi olmuyor. Olumsuz yönleri: olumsuz değil ancak bilinen üst kısımda içe göçme var ama fırın çalışmasına etkisi yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    En basit özellikli ama çok iyi pişiren bir fırın. İstenilen ısıya çok kısa sürede ulaşıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    pişirmesi çok iyi fakat turbosu yok ona göre dikkat edin

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.11.2020
    "harika"

    Olumlu yönleri: Ufak tefek yemek pişirme börek ve kek pişirme gün içerisindeki bu gibi işler için büyük fırını çalıştırmak yerine bir adet mini fırın almaya karar verdim. Bunun üzerine araştırma yapmaya başladım. Bir tanıdığımızın önerisi üzerine bu fırını aldım. Tepsilerin boyutu iç hacminin genişliği o kadar güzel ki aynı anda iki adet yemeği fırının içerisinde pişirebiliyorsunuz. Tezgahımda çok yer kaplamadı ama zaten benim yer sıkıntım yok. Pişirme derecesi çok iyi. Alt üst ve her yerine eşit derecede en kısa sürede pişiriyor. Çok severek kullanıyorum çok memnunum. Almayı düşünenlere tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.11.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Yazlıkta kullanmak için bir fırına ihtiyacım vardı ben de böyle pratik bir şey tercih etmek istedim. Gerçekten işimi de kolaylaştırdı. Yiyecekleri beklediğimden çok daha güzel pişiriyor. Bu fiyata bence bu ürünü kaçırmayın ben aldığımdan beri çok memnunum.

  • Trendyol aracılığıyla, 20.11.2020

    Bu paraya fanı turbosu olmayan 3 ayarlı fırın almak ister misiniz iyi düşünün derim ben turbo ayarı olup olmadığını farketmeden almışım üzüldüm. Onun dışında görüntü iyi ama diğer Türk markalardan bir farkı var mı yok .. çok ısınıyor dışı üstelik bence bu fiyat çokmuş..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.11.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Çok güzel bir mini fırın. Erkek arkadaşımla birlikte yaşıyoruz ve kalabalık olmadığımız için böyle küçük bir fırın almak istedik hem de daha uygun fiyata gelmiş oldu böylelikle. Çok güzel çalışıyor ve değişik yemekler ve paslara deneyebiliyoruz. Bizim için gayet yeterli oldu ve çok da sağlam yani kalabalık değilseniz alabilirsiniz rahatlıkla kullanırsınız.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.08.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: midi fırın bir harika 39 litre hacimi var 3 program sayısı var 2325 W ısıtma gücü var ızgarası var maaksimum 90 dakika zamanlaması var aydınlatması var tepsisi standart boyutta fiyatı da iyi gayet yeterli bir midi fırın

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2020
    "GÜZEL"

    Olumlu yönleri: Artık her ürünümü evde yapmaya karar verdiğimden beri bu fırını takip ediyorum resmen. Yoğurt yapma özelliğinin olması da beni ayrı cezbetti. Daha sonra indirimli bulduğum ilk an kaptım fırını zafer kazanmış gibi sevindim inanın. Ve ilk yoğurdumu da başarı ile yaptığımı ilan etmek istiyorum. Aşırı lezzetli oldu. İyi ki almışız fırını. Bütün vaad ettikerini yerine getiren harika bir fırın. Adını daha önce hiç duymamıştım ama aldığıma da pişman olmadım kesinlike harika bir fırın.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2020
    "ürün süper "

    Olumlu yönleri: ürün ve fiyat süper

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2020
    "GAYET İYİ"

    Olumlu yönleri: Mutfağım çok küçük olduğu için fırın koyacak yer olmadığından bu fırını aldım. İlk defa mini fırın kullanıyorum ve çok memnun kaldım. Gayet güzel pişiriyor. Altı üstü ç eşit pişiriyor. Isıyı da eşit dağıtıyor. Ben çok memnunum. Fiyatı da kalitesine göre uygun. Eğer fırın alacaksanız keisnlikle bu fırını tavsiye ederim ben.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2020
    Memnuniyet

    Öncelikle firmaya teşekkür ediyorum dürüst çalıştıkları için ve ptt kargo gibi iletişimi kuvvetli kargo ağı geniş bir firmayla çalıştıkları için. Siparişi sabah verdim ertesi gün öğleden sonra teslim edildi sakaryadan ankaraya. Ürün çok güzel paketlenmiş ve gayette hoş Teşekkürler 👍

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2020
    Beş Yıldız

    2017 den beri kullanıyoruz,tavuk balık kek vs hepsini güzel pişiriyor.Çift cam fonksiyonu gayet başarılı ısı kaçırmıyor.Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2020
    çok güzel

    Ürün bugün elime geçti ve hemen kalıpta kek yaptım güzel pişirdi eşit bir şekilde kabardı kek.Boyutu baya büyük tepsileri çok güzel.kargoya gelince ürün güzel paketlenmiş zarar görmeden teslim aldik ancak kargo firması ürün ellerine geçince bizzat müracaat edip almanız gerekiyor diye msj gönderdi gününde teslim etmediler eşim gidip almak zorunda kaldı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ferre MF42S s 42lt midi beyaz Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ferre MF42S s 42lt midi beyaz Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat