Arçelik K 3290 IN Tiryaki Çay Makinesi Yorumları

Arçelik K 3290 IN Tiryaki Çay Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 13.11.2019

    Ürünü alalı 2,5 sene oldu, dibinde nokta nokta pas lekeleri oluştu. Sıvı deterjan hiç kullanmadık, ancak lekeleri temizleseniz de alttan tekrar çıkıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2017
    Harika

    Kusur aramayın mükemmel bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2017
    Beş Yıldız

    ESKİ MODELİNE GÖRE ÇOK İYİ .DAHA SICAK TUTUYOR VE HİÇ DUMANI YOK.EN GÜZELİ HİÇ LEKE OLMUYOR.KALİTELİ BİR ÇELİKTEN YAPILMIŞ

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2016
    Beklentilerinizi karşılayacak bir ürün..

    Buzdolabı, Derin dondurucu, Ankastre Fırın, Çamaşır Makinesi, Kurutucu kısacası en temel ev cihazlarımızın Tümü Arçelik.. Haliyle Arçelik markasına güvendiğimiz için Su ısıtıcımızda Arçelik'ti, çok memnun olmamıza rağmen miladını doldurduğu için bu sefer hem su ısıtıcısı hemde çaycı olarak kullanabileceğimiz bu ürünü tercih etme kararı aldık. Diğerlerinden ziyade bu modeli seçmemizin temel sebebi ise su ile temas eden kısımlarında plastik parça bulunmamasıydı, Özellikle süzgeç kısmının. Haliyle bu modele karar verdik, ancak tek olumsuz durum yorumlardaki tuş kısmıydı! Bu durum yorumlarda aynı sorunun tekrarlamasıyla beni çok rahatsız etmedi değil, ancak buna rağmen ürünü sipariş ettim. Sebebi ise en temel ev ürünlerimizin Arçelik olmasından kaynaklıydı. Arçelik reklamı yapan yada marka takıntısı olan biri değilim, tek bildiğim ürünlerinin arkasında duran bir firma olması. Çünkü milyarlık televizyonumuz bozuldu, sıfırı ile değiştirdiler. Buzdolabımız bayramın arefe günü bozuldu, garantisinin bitmesine iki gün vardı hiçbir ücret almadan motorunu değiştirdiler. Bu yüzden açma kapama tuşu biraz çin malı oyuncakların düzeneğine benzese de fazla sert bir şekilde basmaz iseniz hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Çünkü aylardır kullanıyoruz, şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2016
    Bazı negatiflikler dışında iyi..

    Öncelikle bu çay makinesinin bir önceki modelini kullanan arkadaşımın tavsiyesi ile aldım. Çayı bazen sıcak, bazen de soğuk su ile demlediğim için çay makinesinin hem alt hemde üst tarafının ısıyı iletecek metal yapıda olması önemli idi. Üst tarafı plastik ya da cam olan çaycılarda çay yeterince sıcak tutulamadığı için bizim alışık olduğumuz sıcaklığı sağlanamıyor. Suyu sıcak tutma fonksiyonu oldukça iyi ve tam Türk halkının alışık olduğu sıcaklıkta çay içmeyi sağlıyor. Çayın lezzeti de oldukça iyi oluyor. Su ile temas eden bölgelerdeki bir önceki modelde de olan plastik parça sorunu hala çözülebilmiş değil. Demlik ağzındaki plastik süzgeç çıkartılabilse de, altta su gösterge haznesinin girişindeki parçalar çıkarılacak gibi değil. Su gösterge haznesi de plastik ayrıca. Her iki parçanın sapları ve açma kapama düğmeleri ise Arçelik markasına yakışmayacak düzeyde kalitesiz ve ucuz görünümlü. Benim aldığım çaycının resistans düğmesi 2. haftada bozuldu servise gitti, 3 ay sonra tekrar bozuldu. Ürün değişimi yapıldı Beko marka muadil çaycı verildi. Diğer markaların alt üst inoks modelinin içinde de plastik parçalar var ise, ve sıcak tutma fonksiyonları yeterli değilse bu ürün tercih edilebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2016
    cok iyi

    1 yıldır kullanıyorum.Süper.Aynı markanın cam demliklisi ve plastik modeli de var ama Celik hem sağlam,hemde koku yapmıyor ve kırılma derdi yok.Tek beğenmediğim yönü kaynama noktasına ulasmaya yakın cok fazla ses yapıyor,konusma sesini bırak kendi sesinizi bile duyamıyorsunuz.birde celik demlikten cay rengini cıkarabilene askolsun.cıkmıyor.camasır suyu bir nebze temizlesede demligi haftalık ovarak temizlemenizi tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2016
    açma kapama düğmesi

    Açma kapama düğmesi iki kez elimizde kaldı, servise gitti. Açma-kapama düğmesi çok kötü bir plastikten ve eğreti tasarlanmış. Makine çok şık ve güzel ancak bu özelliğinden dolayı verimli kullanamıyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.11.2015
    çok memnunuz

    kahvaltılarımızda çay keyfimiz yerine geldi, çok iyi makine, tavsiye ederim, şu andaki fiyatı çok uygun, birçok Arçelik bayisi bu fiyatı veremiyor, tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2015
    Beklediğimden çok çok iyi

    Bir çaycıdan isteyeceğim herşey düşünülmüş gibi. Çalıştırma düğmesi biraz eğreti duruyor ama kalan her şeyi gayet güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2015
    Tek ekisigi var

    Urun cok iyi dusunulmus ici disi tamamen celik bir cay makinesi,tek ve en buyuk sikintisi acma kapama dugmesinin cok cabuk kirilabilecek bir yapida olmasi

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2015
    çok güzel

    süzgeci çelik,haznesi geniş,çayı lezzetli oluyor.şık tasarımı var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2015
    Dayanıklı

    Çok çay tüketen bir aile olduğumuz için fazla kullanıyoruz, ama 8 yıldır ilk kez arıza yaptı.Çabuk ısıtıyor, şık, 1650 W gücünde. Kaynadıktan sonra kaynar tutma özelliği çok kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.07.2015
    En iyisi

    Ürünü arçelik bayisinden 195tl ye aldım. Piyasadaki birçok ürünü kullandım. Homend fakir felix korkmaz, tartışmasız en iyisi, arçelik. Neredeyse duyulmayacak kadar sessiz. Kaliteli çelik, şık tasarım. Bir önceki model arçelik gurmeye göre; Artıları: tamamen çelik çay filtresi, çelik kapak Eksileri: Daha kalitesiz plastik saplar, açma-kapama düğmesi elde kalacak gibi

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2015
    Güzel ve Şık

    Parmak izi birakmamasi ve icinde plastik malzeme olmamasi guzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.06.2015
    Arçelik 32 90 in

    Daha önce de başka marka ve modellerde çay makinası kullandım aynı ücretleri vermeme ragmen bunun kadar kaliteli ve kullanıslı çıkmamıştı.Boyutu, sekli,inox olusu ve en önemlisi içindeki demlik süzgecinin tamamının celik olması ve icinde hiç pilastik parca olmayisi benim icin arti puan oldu.Cogu cay makinasında süzgec aparatinda plastik var ve kaynadikca plastik kokusu çıkıyor.Çayının tadı da gayet güzel oluyor.Ayrıca sadece ketıl olarak da cok şık ve kullanislı.. Kısacası çay makinesi alacak olan herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2015
    Şık bir ürün

    Çay içmeye çok sevenler için güzel bir ürün. eşimle birlikte beğendik. ürün biraz geç geldi 5 gün bekledik. Henüz daha kullanmaya başlamadık. Ancak şık zarif ve güzel bir görünümü var. Kullanılan malzemeleri beğendim. Almayı düşünenlere tafsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2015
    kaliteli

    ürün göründüğünden de kaliteli çıktı süzgecin paslanmaz çelik olması çok kullanışlı çok çabuk çayı demliyor sıcak tutma fonksiyonu da çok faydalı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik K 3290 IN Tiryaki Çay Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik K 3290 IN Tiryaki Çay Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat