Korkmaz A367 2200 W 1.1 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Inox Yorumları

Korkmaz A367 2200 W 1.1 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Inox yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2018

    Yaklaşık 3 yıldır bu ürünü kullanıyorum. Çok şık güzel fakat bu kadar güzel bir ürünün kulpları plastik olurmu hiç. Korkmaza hiç yakıştıramıyorum. 6 ayda bir üst demliğin plastik kulpunu değiştiriyorum. Küçücük bir plastik tırnakla bağlı çünkü. O tırnak kırıldımı komple parça değişmek zorunda. En son 20 liraydı her sene artar fiyat. Teknik servis bile bu parçadan sürekli satıyoruz diyo. Gerisini siz düşünün. Bence tamamen her parçası çelik bir ürün alın derim. Kesinlikle memnun değilim

  • HepsiB. aracılığıyla

    4 yıldır bu ürünü kullanıyorum.çay demleme işini güzel yapıyor ,çayı lezzetli.ama çok sesli çalışıyor.Açık mutfaklı bir evde kanepede TV. İzleyenler bile bu ses ne böyle diyerek bakmaya geliyorlar.normal kettle dan çok fazla bir ses...kaynayana kadar... kahvecisinde 2 kişilik kahve yapabiliyorum.3. yü eklendiğinde köpük sensörü devreye giriyor, tam kaynamadan kendini kapatıyor.2 kişi için ideal.sesli olması dışında iyi bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2018
    (Ürünü satın aldı)

    Sakin bu urunu alıp paranızı çöpe atmayın çünkü korkmaz bu ürünün yedek parçalarını satmıyor ve diğer yorumlarda da yazıldığı gibi kulplarinin plastik olmasından kaynaklı sürekli kırılıyor ve korkmazin yetkilileri kesinlikle ilgilenmiyor ve ürün keselinlikle bu fiyata değecek bir ürün degil

  • HepsiB. aracılığıyla

    ürünün kulplarının plastik olması dezavantaj. çünkü hemen kopuyor. bir de alt demliğin altında sürekli su birikiyor. bir kez de şarteli attırdı ve yandı. elektrik aksamıyla da ilgili problemi var diye düşünüyorum. serviste yapıldı. kahve makinesine gelince gerçekten çok kötü. bu kadar pahalı bir makine nasıl bu kadar işlevsiz oluyor anlamadık. ben çeyizim için almıştım pişman oldum. görüntüsüne gelince, piyasadaki en güzel makine diyebilirim. çayı demlemesi ve sıcak tutması iyi. o konuda hakkını yiyemem ancak çok fazla eksisi var.

  • HepsiB. aracılığıyla

    2 yil oldu alali. 2 kere tamire gitti. Su an kullanmiyorum. Arcelikten baska cay makinasi aldim. Goruntusune ve markasina aldandik. Cihazi kullanirken evin elektrikleri flas yapiyor butun tesisati yakacak diye korktuk. sonra kahve mak. bozuldu. Zaten kahvesi birseye benzemiyordu. cihazda bircok tasarim hatadi var. Servis bes para etmez. Korkmaz urunun arkasinda durmuyor. zaten cok pahali. Bi daha elektronikte korkmazin yanindan gecmem.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ÜRÜNÜ GEÇEN HAFTA SATIN ALDIM. GÖRSEL OLARAK HARİKA DURUYOR KALİTELİ FAKAT KULLANIM OLARAK HİÇ KULLANIŞLI DEGİL. ÇAYI DEMLEDİKTEN SONRA İÇMEK İÇİN DOLDURURKEN ÜT DEMLİGİN ALTINA BİRİKEN SULAR AKIYOR VE DAMLATMA DERECESİNDE DEGİL BİLDİGİN AKIYOR. ALT SU KAYNATMA BÖLÜMÜNE MAKSİMUM A KADAR DOLDURMADIGIN HALDE SU KAYNAYINCA SUYU DIŞARI PÜSKÜRTMEYE BAŞLIYOR. KAHVE MAKİNASI FENA DEGİL .YAPILAN ÇAYI DA LEZZET OLARAK SEVMEDİK. BU SEBEPLE ALMAYI DÜŞÜNENLERE TAVSİYE ETMİYORUM YİNEDE TERCİH SİZLERE AİT.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2017
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün de satıcı da harika.. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla

    ürünü burdan almadım ancak yorumları okuyarak almak istedik lakin ürünün yorumlarında açıklayıcı olarak bir şey söylenmemiş.kahve cezvesinde köpüklü kahve yapılmıyo dupduru bi kahve oluyo.çay demlesi güzel sadece.ikili olarak düşünülmemmesi lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Tasarım olarak çok güzel.Bitki çayı,çay olarak ayrı demleme seçenekleri çok güzel düşünülmüş.MÜKEMMEL demleme.Kahvenin taşmadan pişmesinin düşünülmesi MÜKEMMEL,Keyifli saatler için mükemmel bir seçim.

  • NI1 aracılığıyla, 08.11.2013
    Çok kullanışlı

    Fiyatı da uygun

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Korkmaz A367 2200 W 1.1 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Inox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Korkmaz A367 2200 W 1.1 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Inox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat