Korkmaz A344 Grande Siyah Semaver Yorumları

Korkmaz A344 Grande Siyah Semaver yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 27.10.2019

    Kapağında plastik var mi?

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.02.2014
    süzgeç çözümü

    Ben de süzgeç sıkıntısı yaşadım. Çaydanlıkların uç kısmına takılan yuvarlak süzgeçlerin tel kısmını uygun şekilde yamultarak, bir alt kısma bir üst kısma 2 tane kullanarak tam oturtmayı başardım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.09.2013
    Daha önce aldığım ve kullanmakta olduğum bir ürün.

    Yıllar önce aldım, bu arada üründe bazı değişikler yaparak daha kullanışlı ve kaliteli hale getirdiler. ancak özellikle sıcak su kısmını neden termos gibi yalıtımlı yapmazlar bilmiyorum. Belki maliyet artar ama enerji tasarrufu çok iyi olur. Bilgilerinize...

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2013
    kaliteli ürün

    ürün kalite ve digital ekranı sayesinde kullanımı daha da kolaylaştırıyor özellikle su kalmadığında ısıtma sistemi devre dışı kalıyor.anneme hediye olarak almıştım buradan kendisi çok beğendei.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2013
    ürün harika

    ürün elime dün geçti ve gerçekten çok iyi çalışıyor. suyu çok hızlı ısıtıyor ve digital ekranda çok başarılı. Yani demleniyor ve çay oldu gibi ibarelerle uyarıyor. demlendi uyarısı tam demlendiğinde çıkıyor. Ama sadece eksik olarak demlik bölümünde süzgeç olmadığı için ve bu demlik uçlarına takılan süzgeçler bu demliğe uymadığı için nasıl çözeceğimizi bulamadık ama genel olarak çok memnn kaldık. Malzeme kalitesi çok iyi. Görüntü olarak çok şık. Birde demlik kısmına süzgeç olayını çözselermiş mükemmel +mükemmel olacak. Ufak ama önemli bir detay süzgeç bence. Alacaklara kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2012
    tek kelime ile harika

    bunu başka siteden 2 hafta önce aldım.malzeme kalitesi mükemmel ötesi.bence suyu 100 derecede kaynatmayın su taşırıyo.fakat ağzına kadar su koyduğum halde 95 derecede kaynattığım zaman böyle bişey görmedim su kaynadıktan sonra zaten 92 derecede sabit kalıyor.uygun demleme sıcaklığıymış.su kaynadıktan sonra demlemeye hazır ibaresi var,demlik kısmına su çektikten vve sonra kazana soğuk su koyduktan sonra tekrar kaynıyor ve bir süre sonra orda çay bardağı simgesi çıkıyor.çayın demlendiğini anlıyoruz.gerçekten o simge çay tam kıvamındayken çıkıyo.alacak olan arkadaşlar çalıştıracakları prizi doğru seçmeli 2 tane 3 lü priz yaktım(gerçi birmilyoncudan almıştım dandiktiler).kulpları elinizi yakmıyo.kaynarken bile kaldırıp yerini değiştirebiliyosunuz.ayrıca su ikazı ve belli bir süre kullanılmayınca kendini kapatması çok güzel özellikler.özet olarak mükemmel.özellikleri olsun,malzeme kalitesi olsun harika.alacak arkadaşlara hayırlı olsun.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Korkmaz A344 Grande Siyah Semaver kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Korkmaz A344 Grande Siyah Semaver yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat