Arzum Ehlikeyf AR-334 1650 W 0.7 lt Demleme 1.9 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Kahve Makinesi Yeşil  Yorumları

Arzum Ehlikeyf AR-334 1650 W 0.7 lt Demleme 1.9 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Kahve Makinesi Yeşil yorum ve tavsiyeleri

(108 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 30.05.2019
    kolay kullanım

    kahve ve çaycı birarada olması çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2019
    Çok iyi

    10 yıldır kullanıyorum. Dikkatsizliğimden dolayı cam demliği kırıldı. Temizliği çok rahat. Temizlerken alt kısmına su kaçırmama rağmen kuruduğunda çalışmaya devam etti. Herkese tavsiye ederim. Yine aynısını almayı düşünüyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2018
    ideal ürün

    4 yıldır kullanıyoruz ve günde üç defa, gayet hızlı pratik, sağlam. fakat bu ay

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2017
    Beş Yıldız

    9 yıldan beri aralıksız kullanıyorum. hiç sorun yaşamadım. sadece demliği cam olduğu için kırılma olabilr.

  • NI1 aracılığıyla, 15.10.2016

    orjinal ürün. uygun fiyat kargo da hızlıydı.

  • NI1 aracılığıyla, 20.09.2016
    Bu fiyata yok

    Orjinal üün kutusunda garantili faturalı ve çok uygun fiyat

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.05.2014
    Sorunsuz süreç

    Anneler günü için anneme almıştım. Annem ürünü çok beğendi. Bu fiyata hem çay makinesi hem kahve makinesi başka sitelerde olsa da, kargo ve kazandırdığı puanlar ile, sözünde duruşu ile hepsiburada hayal kırıklığına uğratmadı bizi. Sorunsuz bir süreç yaşadık. Annem çok mutlu. Hepsiburada çalışnalarına teşekkürler :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2013
    2 yıldır en çok kullandığım mutfak gereci

    Çeyizime aldığım ilk üründü.Plastik kokar mı diye endişelerim vardı ama 2 yıldır sürekli kullanıyorum neredeyse hiç çaydanlıkta çay demlemedim ve cezvede kahve yapmadım diyebilirim.Düğmesinde bir sorun oldu yakın zamanda.Tamircide kısa sürede halledildi zaten ama o birkaç gün elim ayağım kesildi sanki.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2013
    Bir taşla iki kuş

    Yeni nişanlıyım. Çayı çok severim. Kaynanamın yanına ne zaman gitsem tekrar tekrar çay istemekten utanıyordum. Anneler gününde hem kaynanama hediye almış oldum, hem de sınırsız çay keyfi yaşıyorum artık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2013
    çay tiryakilerinin tam istediği gibi

    arzum ürünlerini 10 yıldır kullanıyorum marka ve kaliteyle tam bir bütünleşme oldu.hiç tereddüt etmeden aldım çay tiryakilerinin tam istediği gibi sürekli sıcak,misafirlikte sürekli kalkıp ay çayın altını yak kapat olayı yok olur misafirlerimle çok güzel zaman geçiyorum.şiddetli şekilde tavsiye ediyorum iş yerimde de kullanıyorum iş yerleri için artı bir ürün demle çayı işine bak

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.04.2013
    Tavsiye Ediyorum.

    O kadar hafif bu kadar kibar oluşu bizi büyüledi sanki.Almak isteyenlere tavsiye edebileceğim bir üründür.Gayet kullanışlıdır ve söz verildiği gibi herzaman zamanında gelmeside hepsi buradaya olan güvenimizi bir kat daha artırıyor.Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2013
    kaliteli

    Arzum ürününü senelerdir kullanıyorum ve çok mutluyum. Gerek iş yerimde gerekse evimde kullanımı çok kolay bu üründe hiç sorun yaşamadım ve herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2012
    harika pratik kullanışlı

    ürünü alalı 5 ay kadar oldu.öncelikle suyun kaynaması çok uzun sürmüyor.kaynayınca otomatik olarak cihaz kendini sıcak tutma konumuna getiriyor ve çay hep kısık ateşteymiş gibi sıcak kalıyor.ve elektrik sayacındanda kontrol ettim tasarruf konumundayken neredeyse elektrik harcamıyor.ayrıca çaydanlıkta demlenen çayla bu ürünün çayı arasında tat olarak dağlar kadar fark var çayın bu kadar güzel olduğunu bu makinada daha iyi anladık.ve uzun süre açıkta dursa çay acımıyor ve çayın rengi nedense çaydanlıktaki gibi hiç koyulaşmıyor.sabah 8 de demlenen çayı öğlen 12 ye kadar aynı tadı alarak içiyoruz.5 kişilik bir aileyiz ve kapasitesi gayet iyi çay hemen bitmiyor.tek sorunu çabuk kireç oluyor ve demlik kısmıda cam olduğu için demin rengi içteki demliğin plastiğine yapışıp kalıyor.iki güne bir deterjanla yıkamak gerekiyor yoksa görüntü kirliliği oluyor.buda zaten yapılması gereken bir olay.ayrıca ilk aldığımızda demliğin kapağı çok gevşekti ve kapak hemen düşüyordu.sonra kapakta bulunan dişleri dışa doğru itince bu sorun ortadan kaldı demin dibini dahi bardağa boşaltırken kapak düşmüyor.kahve makinasına gelince inanın cezveden daha çok köpük oluyor ve köpükleri kahveyi koyduktan sonra o fincandan o fincana paylaştırmak zorunda kalmıyorsunuz.hele birde kullanma kılavuzuna uyarak kahveyi yaparsanız bu kadar köpük nerden çıktı diyorsunuz ve 1 dakikanın içinde 3-4 fincan kahve bol köpüklü olarak hazır oluyor.ben çok memnunum ve bu ürünü kullanan bir çok arkadaşım var ben onların tavsiyesiyle aldım.sizede kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2011
    muhteşem

    eşime hediye olarak almıştım,inanın eşimde bende çok memnunuz.gerçekten çok büyük rahatlık.hem çok kaliteli hemde çok pratik.herkese tavsiye ederim.Gönül rahalığıyla alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2011
    çok güzel

    anneler günü hediyesi olarak almıştım. çok güzel bir hediye oldu. şık ve güzel bir tasarımı var. ve işimizi görüyor...hediye olarak alacaklara tavsiye edebilirim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2011
    çok başarılı

    ürünü alalı 5 ay oldu, artık her akşam çay demlemek ve içmek keyif haline geldi. tasarımı şık, kullanışlı ve kaliteli malzeme. ayrıca kahve aparatı da başarılı. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2011
    çaycıların arasında en iyisi

    bu ürünü arkadaşımda görmüştüm we çok hoşuma gitti. çok şık we gösterişli.dış mağazalarda fıyatı buradakınden daha fazla.peşin fiyatı bile çok. ama hb de 12 taksıtımkanı war hemde dışarıdan daha ucuz. süper

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2011
    bence harika bir ürün

    mrb arkadaşlar ben bir ev erkeği olarak söylüyorum gerçekten grek erkek gerekse bayan tarafından kolayca kullanılan şık tasarılmıl bir çay makinesi herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2010
    çok kullanışlı

    ürün hem gösterişli hem çok kullanışlı ayrıca da çok ekeonomik. çay ve kahve yapan makineleri ayry ayrı alsnız iki kat para verirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2010
    Pratik bir ürün

    Çok amaçlı kullanıyorum bu ürünü. Çay, kahve yapımı yanında su ısıtmak için de günde en az 5 kez kullandığım bir ürün. Çay ve kahvenin aynı tabanda yapılıyor olması da yerden büyük tasarruf sağlıyor. Sıcaklığı koruma özelliği ise en beğendiğim özellik. Herkese tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum Ehlikeyf AR-334 1650 W 0.7 lt Demleme 1.9 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Kahve Makinesi Yeşil kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum Ehlikeyf AR-334 1650 W 0.7 lt Demleme 1.9 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Kahve Makinesi Yeşil yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat