Microsoft 3600 PN7-00023 Azul Mavi Mouse Yorumları

Microsoft 3600 PN7-00023 Azul Mavi Mouse yorum ve tavsiyeleri

(163 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Mac ile kusursuz çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Orta büyüklükte, çok efektif bir mouse. tek düğme ile senkronize oluyor. düşünmeden alabilirsiniz, HB en ucuza satıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Muazzam hızlı gönderi

    Hayatımdaki en hızlı genel ağ alış verişi oldu. Siparişi verdim ertesi gün teslim edildi. Paket çok basit bir şekilde yapılmış ama kendi paketi de var olduğu için önemsenmez. Hızlı gönderi çok şaşırtıcıydı. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kesilme yok, çoğu yüzeyde yeterli olarak çalıştı. Takılma yok, açılıp kapattığımda bir saniye bile sürmüyor bağlanması. İpad ile kullanıyorum. İndirimde aldım yavaş geldi ama sıkıntısız geldi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün Çok İyi

    Kesinlikle kaliteli bir ürün, parasının hakkını veriyor. Daha önce kullandığım için Microsoft klavye ve mouse kalitesini biliyordum, yine yanılmadım. Düşünmeden alınabilecek bir ürün.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.11.2022
    Güzel ürün

    Ipadim ve macbookumda kullanıyorum gayet yeterli bir mouse

  • Amazzon aracılığıyla, 28.09.2022
    Çok Kaliteli

    Mause çok kaliteli ve ele oturuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı teslimat ve özenli paketlemeydi.Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Mousr konusunda hassasiyetim var. İleri geri tekerintırtıklı olan mousrler zamanla parmağı acıtıyor. Bu düz olduğu için gayet güzel ve yumuşak. Ürün çok güzel ve kaliteli. Çok ergonomik ele yatıyot.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.09.2021
    Aynı Ürünü İkince Kez Aldım

    Daha öncede uzun süre kullandım, çok memnun kalmıştım tekrar aynı ürünü tercih ettim. Bluetooth olması avantaj. Ürün kaliteli...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hergün kullanıyoruz, haftada bir iki defa bilgisayarla bağlantısı kopuyor ama başka bluetooth farelerde de aynı sorunun yaşandığını okudum. Bunun dışında gayet iyi. Sessizliği hiç tıklama sesi yok gibi anlamayın tabi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    iPad için almıştım, çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Usb portu meşgul etmemesi en büyük tercih sebebim.. Bluetooth üzerinden hızlıca bağlanıyor. Uzun süre bekleyince güç korumasından dolayı bağlantı için birkaç sn beklemek gerekiyor. Ergonomik ve duyarlı. Oldukça memnunum.. tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    kalitesi çok hoş, bt aparatı da almam gerekti aldım da aklımdaki tüm kötü fikirler gitti bir tane daha mı alsam diye düşünmeye başladım o derece güzel, elim küçük olduğu için cuk oturdu ama büyük eller için avuç içinde kaybolabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün iyi paketlenmiş şekilde geldi, içinden pil de çıkıyor, güzel detay. Kullanıma gelecek olursak, windows 10 ile alakalı bir durum olsa da ara sıra takılmalar yaşanabiliyor. Özellikle ara vererek kullandığınızda. Yoğun kullanımda herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Yan kısımlarındaki yumuşak plastik alan rahat bir kullanım sağlıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 15.07.2021
    başarılı bir mouse

    Ürünü daha önce kullandığım Logitech B170 ile kıyasladığımda tamamen çığır açmışım gibi hissettim kendimi.Küçük ama ele oturuyor,Tepkimesi çok hassas ve alt kısmındaki padler çok başarılı.En çok hoşuma giden kısmı arkadaşlar bluetooth bağlanırken zaman alıyor yazmışlar ancak DELL bilgisayarımda kullanıyorum uzun süre beklediğimde 1 sn'lik arayla tekrar bağlanıp işime devam ediyorum.Diğer mouselere göre orta ağırlığa sahip olması malzemenin kalitesini gösteriyor ve tuş sesi rahatsız etmeceyecek şekilde bastığınızda tok ve sağlam olduğunu hissettiriyor. 7 aydır pilini değiştirmedim ama sürekli de kullanmıyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 06.06.2021
    Bağlantı Sıkıntısı

    Bağlantı problemi yaşadım. Bluetooth bağlantılı almak iyi değilmiş onu anladım

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Daha önce dizüstü bilgisayarım için aldığım bu ürünü, 2 yıldır kullanıyordum bir çok fare denedim ancak bu kadar ergonomik olanını deneyimlememiştim. Yoğun vektörel çizimler sonrası 2. yılında sol tık işlevini yitirmeye başlayınca aynı fareyi tekrar tercih ettim.

  • Trendyol aracılığıyla, 22.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün Microsoftun, itirazımız olamaz.... Ama kargo Türk malı. 15 günde geldi. Mausa ihtiyacım kalmadı 😕

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    kesinlikle harika

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Microsoft 3600 PN7-00023 Azul Mavi Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Microsoft 3600 PN7-00023 Azul Mavi Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat