Homend Coffeebreak 5001 Kahve Makinesi Yorumları

Homend Coffeebreak 5001 Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(86 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    Kahve makinası kahveyi sıcak tutmalıdır. Diğer ürünlerle karşılaştırmayın. Bunun yerine french press alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çelik termoslu olanı

    ben aynı serinin çelik termoslu olanından almıstım. kahveyi 2 saat kadar içilebilir sıcaklıkta tutuyor. tavsiyem çelik termoslu alın. öte yandan geceden programlama özelliği çok güzel. malzeme kalitesi matah değil ama rahatsız edecek kadar kötü de değil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Soğuk kahve istiyorsanuz alın

    soğuk kahve içmek isteyenler için ideal

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Guzel urun

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    ürünü satın alalı yaklaşık 2 ay oldu ve yaklaşık 60 sefer kahve demledim. şuan için gayet memnunum bir sorun ile karşılaşmadım. 12 fincanlık kahveyi yaklaşık 10 dk içerisinde demliyor ve üzerine 30 dk sıcak tutuyor. yani ürünü çalıştırdığınız zaman 40dk boyunca çalışıyor. bu süre daha uzun olsa güzel olabilirmiş. içerisinde kendi filtresi var ancak ben kağıt filtre ile birlikte kullanıyorum temizliği daha kolay oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2019
    Harika

    Çok güzel bir ürün herkese tavsiye ederim çok memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2019
    İki Yıldız

    soguk kahve ıcmek ıstıyosanz buyrun alın ucuza aldıgım kıvı marka fıltre kah makınası bundan bın kat ıyı

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2019
    Alınabilinir

    Ben bu makineyi alalı 2 sene oldu evet daha yüksek fiyata daha iyileri vardır ama en homend in ürünlerini de ilgilenmelerini müşteri memnuniyetine verdikleri önemi seviyorum .. bir not düşmek istiyorum Ben kahvemi yapmadan önce kahve koymadan sadece su ile çalıştırıyorum hem makine hem sürahim daha sıcak oluyor böylelikle sonrada içi dışı ısınan makinemle normel kahvemi yaptığımda çok daha iyi performans alıyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.05.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) filtre kahve keyfi

    Olumlu yönleri: termosu tercih ediyoruz.cam kaplar dayanıksız oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2019
    Gayet iyi

    Ürün gayet iyi. Fiyat-performans açısından da kesinlikle hakkını veriyor. Kahveyi soğuk yapma veya sıcak tutmama gibi bir sorunu yok zaten altında küçük bir ısıtıcı da bulunmakta hemen soğumaması için. Kahve hemen soğuyor diyenler kahveyi ertesi gün içmeye çalışıyor olabilir. Ürünün saat kurma özelliği var akşamdan sabah kalktığınız saate kurabilmeniz güzel oluyor. Onun dışında normal bir kahve içicisi için makinenin lezzete önemli bir etkisi bulunmaz. Demem o ki aldığınız kahveyi lezzet kaybı yaşamadan kağıt filtreyle uğraşmadan gayet rahat yapabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2019
    Eksi yönleri daha fazla

    Isyerimde braun marka makine kullanan biri olarak evime eşim bu üründen aldı. Yorumlarda cok sicak tutmadigi yazilmis yaptığınız gibi hemen tuketirseniz gayet normal bir içme sıcaklığı var ılık diyemeyiz. Fakat benim için birden fazla eksi yoni var. 1. 1 - 2bardak yapacaksaniz suyu olcup koymaniz lazim cunku su seviyesi 4 bardak isareti ile basliyor yani her bardak icin cizgi olsaymis cizgilere kadar dokulmesi cok pratikmis bu acikcasi en kotu kismi bardakla su doldurmak cok zor surahiden doldurmak gerek yere akmamasi icin. 2. Termos yapilmis cam kisim yerine evet kirilmaz fakat bildigin termos ve 1 bardak kahve yaptiginizda termostan doldurmak icin basasagi cevirmeniz lazim kahve cok zor dokuluyor. Termosun kapagi hic kullanisli degil. Bu malzemye harcanan para yerine istici bir tabak konsa cok daha mantikli olurmus. 3.Urunde ektstra bir acma kapama dugmesi yok kahveyi doldurunca fisini cekmelisiniz isitici taban (70derece) bir sure saniyorum aktif kaliyor. Suyu doldurmak kahveyi dokmek termosu acip kapatmak gercekten hic ama hic pratik degil. Ama kahvenin tadi bence guzel. Kahve yapip bekletecekseniz tercih etmeyin.

  • NI1 aracılığıyla, 05.04.2019
    homend on numara çıktı

    Beklenenin üstünde bir performansı var ürünün ve diğer cihazlara göre bir hayli sessiz çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2019
    Kalite...

    Alalı nerdeyse bir yıl oldu çok sıcak kahve içilememesi doğru ama arıza yaptı telefon ettim bir kod verdiler bedava Yurtiçi kargoyla gönderdim 3 günde elektronik kartını değistirip yolladılar eskisi gibi süper. İyi marka iyi hizmet teşekürler...

  • NI1 aracılığıyla, 07.03.2019
    KALİTLİ ÜRÜN TAVSİYEMDİR

    HOMEND ÜRÜNLERİNİ ZATEN GENELDE BEĞENİRİM. BU ÜRÜNÜ OFİS İÇİN ALDIM. GERÇEKTEN ÇOK KALİTELİ VE BÜTÜN KÖTÜ YORUMLARI YALANLAR DERECEDE BAŞARILI.

  • NI1 aracılığıyla, 05.03.2019
    ürün güzel

    ürün yarumlarini okuyunca biraz kararsız dım fakat ürün elime geldi gayet memnun kaldım anlattığı gibi kahvesinde soğuk falan degil

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2019
    Beş Yıldız

    Çok pratik. Kahveyi hızlı yapıp uzun süre sıcak tutuyor. Ofis kullanımı için ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2019
    Teşekkür

    Tam anlatıldığı gibi bir ürün. Denedik çok memnun kaldık. Kahvenin sıcak olması için alt termos kısmını önceden dıcsk su ile ısıtıp boşaltılırsa daha güzel oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2019
    Ilık kahve

    İşe gitmeden kahve içmek içğn ideal çünkü çok aşırı sıcak olmuyor kahvesi

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2019
    Bir Yıldız

    Resmen soğuk kahve içiyorum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend Coffeebreak 5001 Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend Coffeebreak 5001 Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat