King K-8260T Tea Express 2000 W 1.2 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Siyah Yorumları

King K-8260T Tea Express 2000 W 1.2 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Siyah yorum ve tavsiyeleri

(112 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Plastik malzemesi zayıf.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Kettle kısmını sürekli sıcak tutmuyor. Sürekli elle basıp kaynatacaksam çaycı almanın ne anlamı kaldı. Demlik kısmını sıcak tutuyor. Kablosu çok kısa. Parasına göre daha kaliteli olmasını beklerdim. Ortalama ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 18.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Daha önce aynı çay makinasını kullanan biri olarak ,kablosu bir hayli kısa geldi,eski kullandığım makinanın daha uzundu,ve ısıtıcı rezistansı kapalı olsa daha sağlıklı olur diye düşünüyorum,deneyip göreceğiz kablodan ötürü bir puan kırdım

  • NI1 aracılığıyla, 15.02.2017
    güvenilir ve hızlı teslimat

    güvenilir ve hızlı teslimat

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2012
    kullanışlı

    Çayı çok sıcak tutmaması konusunda yapılan yorumlara katılıyorum ama hem görünüş olarak çok şık hem de kettle fiyatına çay seti almış oluyoruz.. Ben tavsiye ediyorum..

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.09.2012
    HARİKA

    4 YILDIR KULLANIYORUZ .COK İŞLEVLİ ÇOK MÜKEMMEL .HERKESE TAVSİYE EDERİM.ŞİMDİ İSE 2 ADET DAHA ALDIM ARKADASLARIMIN EŞLERİ BEGENDİLER SİPARİŞ ETTİM.FİYATIDA COK UYGUN.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.09.2012
    kullanışlıu guzel

    fıyatına gore guzel,bırde 4 yıl garantılı olması kalıtelı olduğunu gosterıyor.çok guzel kullanışlı,sağlam,sıcak tutma ozellığı de daha once kullandığım çaycıdan daha fazla .restansı gorulmeyen kapalı olsa daha ıyı olurmuş.gonul rahatlııyla alıp kullanabılırsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2012
    tavsiyeeeee

    vala ben olumsuz yorumların hiçbierine katılmıyorum.hem gönderim hızı hem bilgilendirme herşey mükemmel...24 saati geçmeden kargo elime geldi.yemin ederim böle bişi görmedim..emegi geçen herkeze teşk ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2012
    hepsiburadaya teşekkürlerrrr...

    Merhaba ürünü 9 mayısta aldım 11 mayısta anneler günü için vereceğim hediye annemde ... Ürün elimize henüz geçtiğinden ürünle ilgili yorumum yok fakat Hepsiburadaya mükemmel hızı için sonsuz teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2012
    görüldüğündende öte...

    İnanın arkadaşlar hem kullanışlı hem çayın tadını daha iyi alabiliyorsun. Zaten görür görmez işte dedim bu makine aradığım çay makinesi. Bu fiyata bu makine kaçmaz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.12.2011
    fiyatına güre iyi

    arkadaşıma uygun diye hediye almıştım.geçen arkadaşımda çay içerken demin soğumadığını farkettim benim çaycımdan iyiymiş.aynısından hem anneme hemde kendime almayı düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2011
    fiyata göre iyi

    kalabalıklara çay demlemek için çok uygun. uzun zamandır kullanıyorum. geç soğumasını istiyorsanız demleğin üzerini bir bezle örtün.görüntüsü şık ve kullanımı kolay.tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.06.2011
    çeyizime almıştım

    bu ürünü 7 sene önce çeyizime aldım , 4-5 sene kullandım. bu arada çaydanlığı kırıldı kazayla servisten aynısını aldım uygun fiyata.ama ketılın reziztansı açıkta ve suyun kalitesine göre rengi beyazlaşabiliyor. keşke gizli reziztans olsa ! artık ketılını kullanmıyorum çünkü sağlıksız hale geldi reziztansı. servis değiştirmiyor onu. çay tablası su değdikçe paslandı ! ama hala düzgün çalışıyor. bitki çayı demleyip tablasına koyuyorum ,sıcak duruyor çayım.siyahı çooook şık !

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.06.2011
    süper

    Ürünü itina ile paketlenmiş olarak teslim aldım. Tam anlamı ile gösterişli bir çay makinesi.Siyah renk çok hoş duruyor. Çaydınlık rafa kaldırıldı bile.Alacaklara hayırlı olsun ürün kaçmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2011
    güzel bir ürün

    king marka ürünleri seviyorum. bu ürünü de kısmen markasına güvenerek aldım. ürünü iş yerinde kullanmak için aldık. birkaç gündür kullanılıyor. çaylar güzel oluyor. memnunuz. almayı düşünenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2011
    Süper

    Ürün bir günde elime ulaştı. Gerçekten ofisler için ideal bir çay makinası. İş arkadaşlarımla birlikte kullanmak için sabırlısızlanıyoruz.. Sizde tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2011
    hem şık hem güzel

    başka bi siteden alıp yengeme hediye etmiştim çok güzel çıktı fiyatı da gayet uygun bi tane daha sipariş verdim arkadaşıma bi süre sonra kendime de almayı düşünüyorum alınca pişman olunmayacak bi ürün diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2011
    çok iyi

    bu fiyata kaçırılmaması gereken bir ürün.hem kettle hemde çay makinası olarak kullanabilirsiniz.cam demlik olması çok iyi.rezistansın gizli olması daha iyi olurdu ama bu fiyata bu kadar olur.tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2011
    RESİSTANSI GİZLİ OLSAYDI

    ürün görüntü olarak ve kullanış açısından eksileri olsada iyi resistansının görünüyor olması insanı biraz ürpertiyor gizli resistanslar daha iyi ama bu fiyatada bu kadar olması gayet normal

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.06.2011
    aldım memnunum

    iyi bir ürün memnun kaldım tavsiye ederim garanti süresinin uzunluğuda ekstra avantaj fiyatta güzel piyasanın altında bi fiyat renk de güzel tercih etmenizi tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
King K-8260T Tea Express 2000 W 1.2 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. King K-8260T Tea Express 2000 W 1.2 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat